Dykking Bonaire

Bonaire er av mange rangert som Karibias ultimate og beste dykkedestinasjon (vi er ikke enige), men det er ikke tvil at Bonaire er en utrolig bra destinasjon. En av pionerene innen å beskytte sine naturreserver og den første undervannsparken ble etablert allerede på 80-tallet. Rundt denne lille øynasjonen er det registrert hele 470 fiskearter og Bonaire er et dykkeparadis. Det unike med Boaire er at de fleste dykkene er dykk gfra land, selv om det også gjøres båtdykk selvsagt. Men dette har gjort at Bonaire er et mekka for dykkere som liker frihgeten til å gjøre sine dykk på egenhånd.
Dykking på Bonaire

Beste tiden å dykke Bonaire: Vår obs på korall gyting i perioden fra slutten av aug til midten av oktober. Skilpadder legger egg normalt i perioden april-desember. Sjøhester og eagle rays kan sees hele året på Bonaire.
Hva er Bonaire kjent for? makro dykking, veggdykk, mange av Bonaires dykkesteder er tilgjengelige fra land og man har vanligvis en kombinasjon av landbasert og båt dykking. Rundt Bonaire bør du også kunne se skilpadder, eagle rays, frogfish men primært ingen av havets større individer.
Sikt: fra ganske dårlig og 12m til meget bra og opptil 30m avhengig av værforhold
Dykkeforhold: En enkel destinasjon og lette forhold med svært sjelden strøm. De fleste dykk er ut fra land og langs vegger og passer for alle nivåer, men er kanskje ikke så spennende hvis man vil ha mye variasjon.
Vanntemperatur:  24-30ºC
Strøm: Svak eller ingen
Se vår destinasjons video fra Bonaire:
© Buddy Dive Bonaire
Go To Top