Skreddersy din ferie nå!

Starten på din dykkerkarriere | Kurs & utdanning

Det er selvfølgelig viktig at du er riktig utdannet for din dykkereise. Vi samarbeider med Østlandets eldste, mest erfarne dykkersenter – Prodykk Oslo - på Nesodden.

Her kan du ta det meste av dykkeutdanning. De fleste vanlige kursene innen SSI-systemet er tilgjengelig hele tiden. Dersom du ønsker å utvide dine kunnskaper innen teknisk dykking eller kanskje utdanne deg til divemaster eller instruktør, kan Prodykk hjelpe deg med dette også. På en rekke destinasjoner kan vi tilby såkalte "referral courses". Det betyr at du tar teori og bassengtrening her hjemme, mens sjødykkene på kurset gjøres på et av våre partner dykkesentre på reisedestinasjon din.

Under finner du linker til informasjon og påmelding til de mest vanlige dykkerkursene hos Prodykk Oslo. Om det er andre kurs du ønsker, eller om du ønsker tilbud om referral-kurs kan du kontakte Prodykk Oslo på tlf 66960104 eller send en e-post til post@prodykkoslo.no

   • SSI Open Water Diver
   • SSI Advanced Open Water Diver
   • SSI Nitrox

Dette er bare noen av kursene som gir deg starten på din dykkekarriere. Bli med oss på en av våre mange fellesreiser og lær mer på reisen.