Dykking Palau

Palau er stedet hvor dykkere får sine våte drømmer oppfylt! Palau er legendarisk og nevn denne (for de fleste) ukjente øynasjonen i Mikronesia til dykkere og du vil se at blikket blir drømmende og gjerne etterfulgt av et dypt sukk. Svært få destinasjoner kan måle seg med nettopp Palau. Dette er den optimale destinasjonen for dykkere og den har "alt".
Her finner du alt det dykkere kan ønske seg! Vanvittige drop-offs, tunneler, ekstremt bra makro dykking, muligheten til å dykke med både krokodiller og nautilus. Blue Corner vil for mange alltid være et av de mest spennende dykkene du kan gjøre. Dette sammen med andre dykk som Silaes og Ulong Channel vil for alltid være rangert som kanskje verdens topp 10 dykk. Eneste problemet med Palau at du etter et besøk her, for alltid vil forsøke å måle resten av dine dykkeopplevelser opp mot Palau - og det er vanskelig.
Palau passer like bra til liveaboard dykking som landbasert dykking. DYKKEbazaar har derfor begge muligheter enten landbasert dykking ut fra hovedstanden Koror eller med en kombinasjon med Carp Island. DYKKEbazaar jobber med legendariske Fish'n Fins på Palau og deres Ocean Hunter båter samt Aggressor Fleet for liveaboard løsninger.
Dykking på Palau

Beste tid for destinasjonen: Få stedet i verden kan skryte av så stabile dykkeforhold som nettopp Palau. Selv under den verste regnperioden er det sjelden sikt under den verste regntiden (jul-sep) er sikten sjelden under 20m. Men skulle vi valgt den absolutt beste tiden for et besøk til Palau ville vi valgt perioden nov-mai hvor alt klaffer
Destinasjonen er kjent for? vrak dykking, ekstremt bra sikt, makro, veggdykk, tunneler, undervannsfoto, makro og småkryp, store stimer med rovfisk, hai, manta
Ikke fullt så god for: Aktiviteter utenom dykking
Vanntemperatur: ganske konstant hele året på rundt 29-30ºC (med unntak av feb/mars) når det kan gå ned til 26ºC
Sikt: på en dårlig dag 15-20m (jul-sep), men normalt +40m
Strømforhold: fra ingenting til sterk strøm, men dette er stort sett i kanalene inn fra det åpne havet og inn i lagunen. Men siden det er normalt god sikt og liten strøm nedover er det ikke noe problem.

Se våre dykkevideoer fra denne destinasjonen:
© Aggressor & WayneWorks
Go To Top