Dykking Thailand

DYKKEbazaar tilbyr kun liveaboard dykking ut fra Thailand med Thailand Aggressor ut fra Phuket hvor det store trekkplasteret er selvsagt Richelieu Rock, som av de fleste er regnet som Thailands ypperste dykkedestinasjon. Dette betyr selvsagt enormt stort press på destinasjonen og du er sjelden alene på et dykk rundt Richelieu Rock. Til tross for dette er selvsagt Similan Islands kanskje også Thailands største trekkplaster for snorklere og turister som søker den perfekte stranden for noen timer. 
Richelieu Rock -
ligger rett ved grensen til Myanmar og er dekket av bløtkoraller og en enorm mengde av marint liv. Her er det store muligheter for å se en rekke rokker (inkludert gitar rokken), leopardhai og store stimer av barrakuda, samt da en meget sky hvalhaien og Richerlieu Rock er nesten som en magnet på dette havets enorme og grasiøse gigant.
Dykking i Thailand

Beste tid for destinasjonen:
Beste tid for Richelieu Rock og dette området er i perioden okt-mai. Den beste tiden for å se hvalhai er i mellom feb-apr (dette er også den beste tiden for å se manta rokker). I perioden mar-apr er sikten vanligvis på det dårligste grunnet høyt plankton innhold i vannet. Feb & Mar har normalt sett det roligste vannforholdene. Området er stengt fpr dykking i perioden mai-okt grunnet vanskelige havforhold.
Vanntemperatur: Stort sett konstant rundt +/-27ºC (men kan droppe ned til 25ºC i visse lag)
Destinasjonen er kjent for? hvalhai, manta roker, sjøhester. makro og generelt meget livskraftig revsystem, undervannsfoto (både makro og vidvinkel)
Ikke fullt så god for: Vrak
Sikt: 15-35m
Strømforhold: Kan forekomme sterke strømmer

Se vår destinasjons video fra Thailand:
© Aggressor Liveaboard / WayneWorks
Go To Top