Skreddersy din ferie nå!

aktive-reiser-small-group-tours-jordan-copyrigth-explore-worldwide.jpg

Aktive reiser har blitt en populær ferieform og mange ønsker å fylle dagene med mer enn en solseng på standen. Utfordre kreftene med morsomme aktiviteter som for eksempel rafting, canyoing eller klippeklatring i storslått natur. 

Du trenger ikke å være en eliteutøver for å nyte en aktiv ferie. Mange av vår turer er laget med tanke på den førstegangsaktive reisende. Du kjenner dine grenser best. Hver tur er merket med hva slags fysisk vanskelighetsnivå du kan forvente for å hjelpe deg med å bestemme hvor mye som er akkurat nok.

Vi klassifiserer hver aktiv ferie som fotturer, sykling og sport, men det er ikke alt man opplever. Hver og en inkluderer alternativer for andre morsomme sysler også.

Om du ønsker å vandre blant løver i Zimbabwe, klatre i alpene eller sykle blant vingårder i Italia, så har vi et alternativ til deg. Våre kunnskapsrike, lokale guider gir deg stedets historie og kultur. Transport av bagasje er inkludert, du har bare en dagstursekk. Slik at du kan nyte sykkel eller fotturen i flotte omgivelser.

Vi har utstyret, ekspertene og mulighetene, du har energien.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.