Få eksperthjelp, og skreddersy din ferrie nã!

Om Oss

DYKKEbazaar er en del av Airticket gruppen (og er et spesialisert reisebyrå for dykkere, drevet av dykkere. Vårt ønske er å tilby dykkereiser der fokus er nettopp det som bør være fokus, nemlig dykkingen. Vi tar dere med til nøye utvalgte destinasjoner, som vi kjenner personlig, og sørger for at du får den best tenkelige dykkepakken. Flyreise og transfers blir nøye tilrettelagt slik at du kan bruke mest mulig tid på dykking i stedet for å selv bruke tid på å finne ut hvordan du kommer fram til målet for reisen. Det vet nemlig vi.

På alle våre dykkereiser kan du ta med 30 kg pluss håndbagasje på flyet, vi vet jo hvor tung dykkebagen gjerne blir. Husk også at på alle våre reiser er du forsikret via DAN Europe for din sikkerhet.

På mange av våre turer stiller vi med norske reiseledere som alle har lang fartstid innen dykking, men det er ingenting i veien for at du reiser selvstendig eller lager din egen gruppetur der du selv er reiseleder. Og selvfølgelig kan ikke-dykkere være med og da uten å måtte betale for dykkepakken, men vi overtaler dem gladelig til å ta et dykkekurs underveis.

 

Thor Vaz de Leon

er dykker, globetrotter og medeier i DYKKEbazaar. Han har flere hundre dykk, har besøkt 146 land og territorier, og startet for snart 20 år siden Norges første dedikerte opplevelseoperatør, Wordwide adventures. Det er helt utrolig men har faktisk aldri dykket i Norge, men har flere dykk på Pitcairn Island.

Har dykket bl.a følgende steder:
Stillehavet: Palau, Papua New Guinea, Salomonøyene, Fiji, Tonga, Cook Islands, Vanuatu, New Caledonia, Tahiti & Fransk Polynesia, Niue, Pohnpei, Chuuk, Saipan, Guam, Rota, Tinian & Yap
Afrika: Sao Tomè e Principe, Mosambik, Sør Afrika, Zanzibar, Seychellene, Mauritius, Rodrigues Island, Malawi, Sudan
Latin Amerika: Mexico, Honduras, Brasil
Karibia: Curacao, Aruba, Bonaire, Cuba, Saba, St Eustatius
Asia: Myanmar, Japan, Indonesia, Malaysia, Thailand, Maldivene

Neste dykkereise er til Fiji sammen med kunder fra TEAM DIVE PLANET

Stig Brøndbo
Stig er journalist, forfatter, fotograf og dykkerinstruktør. Han har jobbet i 
dykkerbransjen i inn- og utland siden 1999, og har vært skribent og fotograf for 
bladet Dykking siden 2003. 

Stig har over 1000 dykk rundt om i verden og har besøkt alle sju kontinenter. Han er 
også reiseleder og instruktør på flere av våre gruppereiser.

Våre ambassadører
DYKKEbazaar er stolte over å jobbe med noen av de mest profilerte fotografer og dykkere i Skandinavia og i England og du kan møte disse på en av våre mange gruppereiser hvert eneste år. Hvis du ønsker å få råd om fotografering eller noen av reisemålene som våre ambassadører har besøkt kan dere kontakte hver enkelt av de direkte. Vi håper å se dere på en av våre reiser i den nærmeste fremtid.

Vidar Skaalevik  Siv Pedersen
Vidar Skålevik Har dykket siden 1994 og fotografert under vann siden 2000. Vidar har vunnet fem norske mesterskap i undervannsfotografering og representert Norge i tre CMS verdensmesterskap (Sør Korea 2009, Cuba 2013 og nå sist i Nederland 2015). De siste årene har Vidar vært en av de mest produktive journalistene for bladet DYKKING i Norge. Vidar har et gjennomsnitt på over 100 dykk i året inkludert reiser til utlandet. Artikler omfavner alt fra tropiske farvann til vrakdykk i langt kaldere forhold i Norge. I tillegg til fotografering lager Vidar også videoer som du kan finne på www.youtube.com.
 
Foto og video er lidenskapen, men Vidar driver også med teknisk dykking.  De siste ti årene har han vært leder for Stavanger Dykkerklubb. Til daglig jobber Vidar som sikkerhetsingeniør for oljebransjen. Vidar er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe han og Siv på en av våre mange dykkereise 
Siv Pedersen - Begynte  å dykke i 2008 og er en meget talentfull undervannsfotograf. Hun begynte å jobbe sammen med Vidar i 2012. Deres første  mesterskap sammen resulterte i seier og de har siden den gang jobbet sammen. Siv har deltatt i flere norgesmesterskap, to av dem som fotograf. Under siste NM i undervannsfoto 2016, fikk hun sølvmedalje og har tidligere oppnådd gode plasseringer ved bla å ha vunnet flere bildekategorier. Siv har i tillegg fått premiering for sin videoproduksjon. 
 
Siv er leder i sin lokale dykkeklubb Harstad og jobber til daglig i Skatteetaten og er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe henne og Vidar på en av våre  mange dykkereiser

 

Frode Uhre    Rune Edvin Haldorsen
Frode Uhre

  Rune Edvin Haldrosen

I hele sitt liv har Frode hvert enormt fascinert av natur og dyreliv, og da særskilt det livet som finnes under havets overflate. Tidlig i sin karriere studerte han biologi ved et universitet i Danmark. Men hans store lidenskap er det å reise og han har da også faktisk besøkt 193 av landene på vær herlige planet. Frode elsker å finne nye eksepsjonelle (og merkelige) dykkesteder og dette har tatt han til noen av verdens ikke altfor kjente dykkedestinasjoner. 

Siden 1986 har han loggført over 1000 dykk i 120 ulike land og har jobbet som dykkerinstruktør på noen av verdens mest ekstreme destinasjoner for dykking deriblant Svalbard og Antarktis.

Frode er en entusiastisk undervannsfotograf og fikk sitt første kamera i 1986, en Nikonos V. Dette utstyret er for lengst byttet ut og Frode bruker idag en Nikon D800 med Nexus undervannshus. Frode har deltatt i en rekke undervannsfoto konkurranser og har vunnet det danske mesterskapet i 2004. Han representerte Danmark i VM-finalen som gikk i Estartit (Spania) hvor han kom blant de 5 beste i verden. Frode var i sin tidligere karriere også pilot for SAS og benyttet enhver anledning til å dykke der hvor hans arbeidsplass tok han. Siden 2003 har Frode jobbet aktivt som instruktør og leder også noen av våre gruppereiser, da gjerne til litt mer krevende og kalde destinasjoner.

Frode har også reist jorden rundt på motorsykkel og er medlem av Eventyrernes Klub i Danmark
  Rune Edvin Haldorsen har dykket siden 2005 og fotografert under vann siden 2006. Rune har representert Norge i to CMAS verdensmesterskap i undervannsfoto (Nederland 2015 og Mexico 2017). De siste årene har Rune vært aktiv bidragsyter i nettmagasinet scubashooters.net og bloggen til marinbiologene.no. Han leverer også sporadisk undervannsfilm til TV2. Fokuset til Rune har hovedsakelig vært innen miljøvern (hav), spredning av kunnskap om marinbiologi og promotering av dykking i Norge. 

Undervannsfoto er lidenskapen, men Rune spiller også bass i et progrock-band. Til daglig jobber han med risikoanalyser for Storebrand Livsforsikring.
 

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi har, i samarbeid med våre leverandører, innført ekstra fleksible regler og betingelser pga Covid, både for individuelle og gruppebestillinger.

 

Epost: felles@reisebazaar.no

Telefon: 22 41 30 30