Skreddersy din ferie nå!

Dette er DYKKEbazaar

DYKKEbazaar er en del av Airticket gruppen (og er et spesialisert reisebyrå for dykkere, drevet av dykkere. Vårt ønske er å tilby dykkereiser der fokus er nettopp det som bør være fokus, nemlig dykkingen. Vi tar dere med til nøye utvalgte destinasjoner, som vi kjenner personlig, og sørger for at du får den best tenkelige dykkepakken. Flyreise og transfers blir nøye tilrettelagt slik at du kan bruke mest mulig tid på dykking i stedet for å selv bruke tid på å finne ut hvordan du kommer fram til målet for reisen. Det vet nemlig vi.

På alle våre dykkereiser kan du ta med 30 kg pluss håndbagasje på flyet, vi vet jo hvor tung dykkebagen gjerne blir. Husk også at på alle våre reiser er du forsikret via DAN Europe for din sikkerhet.

På mange av våre turer stiller vi med norske reiseledere som alle har lang fartstid innen dykking, men det er ingenting i veien for at du reiser selvstendig eller lager din egen gruppetur der du selv er reiseleder. Og selvfølgelig kan ikke-dykkere være med og da uten å måtte betale for dykkepakken, men vi overtaler dem gladelig til å ta et dykkekurs underveis.

 

Thor Vaz de Leon

er dykker, globetrotter og medeier i DYKKEbazaar. Han har flere hundre dykk, har besøkt 146 land og territorier, og startet for snart 20 år siden Norges første dedikerte opplevelseoperatør, Wordwide adventures. Det er helt utrolig men har faktisk aldri dykket i Norge, men har flere dykk på Pitcairn Island.

Har dykket bl.a følgende steder:
Stillehavet: Palau, Papua New Guinea, Salomonøyene, Fiji, Tonga, Cook Islands, Vanuatu, New Caledonia, Tahiti & Fransk Polynesia, Niue, Pohnpei, Chuuk, Saipan, Guam, Rota, Tinian & Yap
Afrika: Sao Tomè e Principe, Mosambik, Sør Afrika, Zanzibar, Seychellene, Mauritius, Rodrigues Island, Malawi, Sudan
Latin Amerika: Mexico, Honduras, Brasil
Midtøsten: Saudi Arabia
Karibia: Curacao, Aruba, Bonaire, Cuba, Saba, St Eustatius
Asia: Myanmar, Japan, Indonesia, Malaysia, Thailand, Maldivene

Neste dykkereise er til Palau & Filippinene sammen Prodykk Oslo

 

Stig Brøndbo
Stig er journalist, forfatter, fotograf og dykkerinstruktør. Han har jobbet i dykkerbransjen i inn- og utland siden 1999, og har vært skribent og fotograf for en rekke reiselivsmagasin og tidsskrifter siden 2003.

Stig har over 1000 dykk rundt om i verden og har besøkt alle sju kontinenter. Han er 
også reiseleder og instruktør på flere av våre gruppereiser.

 


 

Våre ambassadører

DYKKEbazaar er stolte over å jobbe med noen av de mest profilerte fotografer og dykkere i Skandinavia og i England og du kan møte disse på en av våre mange gruppereiser hvert eneste år. Hvis du ønsker å få råd om fotografering eller noen av reisemålene som våre ambassadører har besøkt kan dere kontakte hver enkelt av de direkte. Vi håper å se dere på en av våre reiser i den nærmeste fremtid.

Vidar Skålevik
Vidar Skålevik Har dykket siden 1994 og fotografert under vann siden 2000. Vidar har vunnet fem norske mesterskap i undervannsfotografering og representert Norge i tre CMS verdensmesterskap (Sør Korea 2009, Cuba 2013 og nå sist i Nederland 2015). De siste årene har Vidar vært en av de mest produktive journalistene for bladet DYKKING i Norge. Vidar har et gjennomsnitt på over 100 dykk i året inkludert reiser til utlandet. Artikler omfavner alt fra tropiske farvann til vrakdykk i langt kaldere forhold i Norge. 

Foto og video er lidenskapen, men Vidar driver også med teknisk dykking. Til daglig jobber Vidar som sikkerhetsingeniør for oljebransjen. Vidar er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe han og Siv på en av våre mange dykkereiser. 

I tillegg til fotografering lager Vidar også videoer som du kan finne på www.wedive.no

 

Siv Ystebø Pedersen
Siv Pedersen - Begynte å dykke i 2008 og er en meget talentfull undervannsfotograf. Hun begynte å jobbe sammen med Vidar i 2012. Deres første mesterskap sammen resulterte i seier og de har siden den gang jobbet sammen. Siv har deltatt i flere norgesmesterskap, to av dem som fotograf. Under siste NM i undervannsfoto 2016, fikk hun sølvmedalje og har tidligere oppnådd gode plasseringer ved bla å ha vunnet flere bildekategorier. Siv har i tillegg fått premiering for sin videoproduksjon.

Siv er leder i sin lokale dykkeklubb Harstad og jobber til daglig i Skatteetaten og er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe henne og Vidar på en av våre mange dykkereiser.


 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud for både for individuelle og gruppebestillinger.

Epost: dive@dykkebazaar.no

Telefon: 2241 3030