Skreddersy din ferie nå!

dyreopplevelser-t-tigers-play-in-the-water-copyrigth-shutterstock_58718725.jpg

Er du en naturelsker som elsker å oppdage dyreverdenen på dine reiser? Da vil du ikke gå glipp av en uforglemmelig dyreopplevelse på din neste tur! Enten du ønsker å se majestetiske elefanter i Afrika eller lete etter eksotiske fugler i Sør-Amerika, kan vi hjelpe deg med å realisere dine drømmer.

Vi tilbyr spennende dyreopplevelser over hele verden, med profesjonelle guider som har en lidenskap for dyrene og deres habitat. Våre turer er nøye planlagt for å gi deg den beste mulige opplevelsen, samtidig som vi tar hensyn til dyrene og deres naturlige omgivelser.

Med REISEbazaar kan du oppleve dyr og dyreliv på alle syv kontinenter. Vi tar deg med til de beste nasjonalparkene i India på leting etter den sagnomsuste tigeren eller på leting etter orangutanger på Kalimantan (Indonesisk Borneo), listen er endeløs og fullpakket av opplevelser.

Vi tilbyr også spesielle turer for de som ønsker å se sjeldne og truededyrearter, som for eksempel gorillaene i Rwanda eller orangutangene i Borneo. Disse turene gir deg en unik mulighet til å oppleve noen av verdens mest fantastiske skapninger på nært hold, samtidig som du bidrar til bevaring av disse artene og deres habitat.

Opplev dyrene på nært hold
Opplev Afrikansk dyreliv på nært hold med våre fantastiske safari-turer! Elefanter, løver og mange andre fascinerende dyr venter på å bli oppdaget. Våre dyktige guider tar deg med gjennom savannen og viser deg de beste stedene for gode fotomuligheter.

Ikke gå glipp av sjansen til å få unike dyreopplevelser du sent vil glemme. Bestill din safaritur nå og la oss ta deg med på en uforglemmelig reise gjennom Afrikas villmark!

Få kunnskap og læring om dyrene
Lær om dyrenes atferd i deres naturlige habitat og oppdag nye fakta og interessante historier om dyreriket. Med vår safari-tur kan du fordype deg i en verden av forskjellige arter, fra majestetiske elefanter til sjarmerende surikater. Bli kjent med sjeldne arter du aldri har sett før og få unike opplevelser som vil vare livet ut.

På vår tur vil våre kunnskapsrike guider fortelle deg alt du trenger å vite om de fantastiske dyrene vi møter på veien. Du vil også ha muligheten til å følge med på deres adferd mens vi beveger oss gjennom deres naturlige habitat - noe som gir deg en enda mer autentisk opplevelse av disse fascinerende skapningene. Bli med oss og få en uforglemmelig dyreopplevelse!

Opplev dyrene på en miljøvennlig måte
Opplev dyrene på en bærekraftig måte med våre miljøvennlige safarier. Vi tilbyr unike og autentiske opplevelser samtidig som vi tar hensyn til det lokale økosystemet. Våre erfarne guider vil ta deg med på en reise gjennom Afrikas majestetiske landskap, der du vil få muligheten til å se alle de fantastiske artene i sitt naturlige habitat.

Ikke bare vil du få nærkontakt med ville dyr, men du kan være trygg på at din safari tur har minimal innvirkning på miljøet rundt deg. Du kommer hjem fra turen med minner for livet og samvittigheten ren når det gjelder å bevare vår planet. Oppdag dyrerikets skjulte perler uten å sette naturen i fare.

Mer enn bare en reise
Våre dyreopplevelser er ikke bare en tur, det er en reise som vil gi deg minner for livet. Vi gir deg muligheten til å oppdage dyrenes verden på en ansvarlig måte, samtidig som du får en utrolig opplevelse. Våre profesjonelle reiseplanleggere vil sørge for at du får den beste opplevelsen, og finne de beste reisemålene slik at du kan lære om de forskjellige artene og deres naturlige omgivelser.

Vi møter hvaler og pingviner i Antarktis og isbjørner i Arktis er intet mindre enn imponerende. På det amerikanske kontinentet kan vi oppleve jaguarer i Manu eller Pantanal, se etter elvedelfiner i Amazonas, og på Galapagos kan du iaktta tallrike og sjeldne arter av fugler, dyr og fisk særegne til disse øyer.

Ikke vent med å oppleve dyrene på nært hold - bestill din dyreopplevelse nå og la oss hjelpe deg med å oppdage dyrenes verden på en unik og spennende måte. Med vår ekspertise og lidenskap for dyrene, kan vi garantere at din neste tur vil være en uforglemmelig opplevelse!

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.