Skreddersy din ferie nå!

Oversikt

Australia har lenge vært den opplevelsesreisendes mest naturlige favoritt - det uendelige havet som omgir øya og landskapet hvor naturen fortsatt hersker. Urbefolkningens stolte kultur og livsglede har blitt entydig med «The Great Outdoors». Sammen med New Zealand og Tasmania er dette et mekka for deg som søker naturens åpenbaringer i mangfold.

«Good day mate», Fosters og Crocodile Dundee er klisjeer som for alltid vil være forbundet med landet «Down Under». En reise i Australia er som en film og du lar deg fort imponere av den umiskjennelige åpenheten som kjennetegner landet. Selv om Australia er en ny nasjon har den verdens eldste levende kultur, aboriginene. I tillegg finnes her kosmopolitiske storbyer som Sydney, Melbourne og Adelaide, åpne landskaper, flotte strender og ørken.

New Zealand deles i Nord- og Sør-øya. North Island er et magisk sted med varme kilder og Maori-befolkningens levende tradisjonelle kultur. Opplev herlige strender, kulturelle Rotorua og storbyen Wellington. South Island byr på en dramatisk og imponerende natur, samt muligheter til å utføre noen av verdens mest halsbrekkende ekstremsporter i adrenalinbyen Queenstown. New Zealand er ikke et stort land, men du verden for et mangfold av inntrykk og muligheter som finnes!

Mars til mai er de beste månedene å besøke Australia og New Zealand for å unngå turistmengdene. Sommerturistene på den sørlige halvkule har allerede reist, og vintersesongen har ennå ikke begynt i begge land. Varmen i Australia er overkommelig og New Zealand er behagelig varmt.

Vennligst se landsbeskrivelsene da den beste tiden og værforhold varierer fra område til område.

Mens Australia og New Zealand er veldig nære nasjoner, er de fortsatt separate land med forskjellige valutaer. De bruker henhpødsvis Australske Dollar (AUD) og New Zealand Dollar (NZD).

Vennligst se landsbeskrivelsene da myntenheten og tipskotyme varierer fra område til område.

Se våre reiser til dette reisemålet