Skreddersy din ferie nå!

Man kan alltid leie utstyr på reise. Men det er mange fordeler med å ta med sitt eget utstyr. Du vet du at virker, det passer, og det er bare du som bruker det. Hvis du skal dykke mye på turen er det også ofte rimeligere å ta med eget. 

Vår samarbeidspartner Oslofjorden  Dykkesenter har alt du trenger av dykkerutstyr på reisen. Her møter du dykkere som har reist mye, som har mange gode tips, og som vet hva det er lurt å ta med seg.  

Som den største sentrale aktøren i Oslo-området så er vi stolte over å være en total dykke-operatør og vi strever stadig etter å gi deg den beste opplevelsen på alle dine dykke-eventyr. Uansett om du er på kurs, på tur med oss eller kunde i butikken vår så har vi noe for deg! Vår målsetting er å tilby noe for enhver, uansett du er nybegynner, ferie dykker, fri-dykker, snorkler eller erfaren dykker. Uansett du trenger veiledning i utstyrskjøp, kursing eller bare en god anledning å komme deg i vannet så strever vi alltid etter å tilby deg det du trenger - Gå til nettbutikk

Vi er stolte over å vare ett PADI 5 STAR DIVE CENTER - Les mer om det her! Med sikkerhet og læring i et trygt og hyggelig miljø i største fokus skaper vi sammen Oslos beste dykke-miljø. DYKKEbazaar samarbeider med Oslofjorden Dykkesenter for alt du trenger for dykkereisen.

Er du interessert i undervannsfoto er det dessverre ikke lenger noen gode forhandlere med god kunnskap og utvalg eller brukerstøtte. Vi bruker selv Bluewater Photo med base i California og er meget fornøyd med service og priser. 

Oslofjorden Dykkesenter - Kontaktinfo: Tlf 67801212   info@ofds.no   www.ofds.no