Dykking Reunion

Dykk Reunions vulkanske dyp og utforsk fantastiske korallrev, interessante undervannslandskap formet av flytende lava – dette er kanskje noen av de tingene som gjør Reunion til et unikt reisemål for dykkere. Reunion ligger på vestsiden av det Indiske hav, 700 km øst for Madagaskar og er en del av Mascarene øygruppen.
Få steder i verden kan du finne så variert dykking innenfor et relativt lite område. Det meste av dykkingen foregår ut fra vestlysten av Reunion og de fleste dive sites ligger aldri mer enn 5-20 minutter med båt og de fleste av dykkene er forholdsvis lette (med noen få unntak)
Dykking på Reunion

Beste tid for denne destinasjonen: Den beste tiden for å dykke på Reunion er i perioden juni - november, men Reunion kan hele året. Vi anbefaler også mai-sept selv om vannet er kaldere, men du har da muligheten til å både se og høre knølhval under vann. Orkansesongen er okt-apr med høye vanntemperatur og dette er peroden hvor revet er på sitt beste, Nov & des er rolige måneder sammen med mai-jun.
dette er en bra dykke destinasjon hele året, men ønsker du å se knølhval er vinteren best (juni-oktober)
Destinasjonen er kjent for: fantastisk sted for undervannsfoto, vrak (The Hai Siang på 55m), vegger, makro, koraller, rev fisk. delfiner
Ikke så bra for: Egentlig ikke noe siden det er så stor variasjon fra store rovfisk, makro, vrak og et yrende sjøliv.
Vanntemperatur: 23-26ºC (mai - sept), opp mot 30ºC (okt-apr)
Sikt: 30m
Strømforhold: Enkelte dykkesteder kan ha sterk strøm, men de fleste dive sites er enkle uten strøm
Se vår destinasjons video fra Reunion:
© Ile de La Réunion Tourisme
    Go To Top