Skreddersy din ferie nå!

Oversikt

Stort, fargerikt, mystisk, uforutsigbart og spennende. Dette kontinentet er vanskelig å beskrive når kontrastene mellom landskap, mennesker og kulturer er så enorme. En reise gjennom disse forskjellige områdene er en sanseopplevelse som aldri slutter å forbløffe både nybegynneren og den erfarne reisende.
Fotturer i Himalaya i NepaL, eller slapp av på de vakre strendene på Maldivene og de avsidesliggende Andamanøyene. Utforsk viktige, historiske templer og steder på Sri Lanka. Dra på safari på leting etter de siste gjenværende ville tigrene i nasjonalparkene i India. Eller opplev buddhistiske seremonier i Bhutan.
Sammen med noen av de største internasjonale aktørene på det indiske subkontinent på rundreiser er vi i en unik posisjon til å tilby løsninger våre konkurrenter bare kan drømme om. Vårt reisekonsept i regionen bygger delvis på de klassiske «overlandturene », etapper med kjøretøy i stedet for fly. Etter vår mening er dette en av de beste måtene å oppleve området på. På en slik reise vil du kunne oppleve en rekke nasjonalparker, mennesker og ulike geografiske områder.

For de som ikke har tre uker eller mer til rådighet, har vi flere kortere rundreiser innenfor et mer begrenset område og som gjerne fokuserer på spesielle aktiviteter.

I motsetning til Europa dreier klimaet på det indiske subkontinentet seg utelukkende om nedbør. Mens store deler av verden opplever fire forskjellige årstider, er det bare to i denne delen av verden - vått og tørt. På det indiske subkontinentet, når det regner, regner det, mens monsunen feier over nasjoner, og bringer landet tilbake til livet mens det pågår. Med dette i tankene er det viktig å planlegge reisen nøye.

Vennligst se landsbeskrivelsene da den beste tiden og værforhold varierer fra område til område.

Rupee, Rufiyaa eller Taka. Hver nasjon har sin egen valuta.

Vennligst se landsbeskrivelsene da myntenheten og tipskotyme varierer fra område til område.

Været er selvfølgelig ikke den eneste man må ta hensyn til når du planlegger turen. India har et av de mest varierte og fascinerende utvalgene av festivaler av noe land i verden, og nabolandene gjør det ikke så dårlig på den fronten heller. Kulturelle, religiøse og historiske festivaler finner sted nesten daglig over hele regionen, så man vil garantert finne noe å feire.

  • Holi Festival, India, Nepal, mars
  • Janmashtami, India, Nepal, august/september
  • Gai Jatra (Kufestivalen), august/september, Nepal
  • Diwali, India, august/september
  • Thimphu Tshechu Festival, Buthan, september
  • Basanta Utsab, Bangladesh, februar

Flere tips, festivaler og høytider finnes i beskrivelsen for hvert land.

Se våre reiser til dette reisemålet