Dykking Brasil & Fernando do Noronha

Med sitt krystallklare vann, rike undervannsliv og spektakulære tropiske landskap, er denne øygruppen en av de vakreste stedene i Brasil. Guia Quatro Rodas Praias, Brasils 'Beach Bible ", har gitt Fernando do Noronha utmerkelsen 5-stjerner til bare fire strender i hele landet - og tre av de er på Fernando do Noronha! Hav- og kystmiljøet er godt bevart, mye takket være Fernando de Noronha Marine National Park og andre bevaringsprosjekter med base på Fernando do Noronha.Fernando do Noronha var tidligere dominert av pakketurer for brasilianere men har de siste årene også blitt registrert på radaren av spesielt dykkere utenfor Brasil. Vi har selv besøkt øygruppen en rekke anger og selv om prisene er langt høyere enn ellers i Brasil er det etter vår mening fortsatt verdt pengene.
Fernando do Noronha er utrolig vakkert og har en egen sjarm som er vanskelig å beskrive og øygruppen har da også i tillegg rykte som en av Brasils beste "eco" destinasjonen.

Dykking på Fernando do Noronha

Beste tid for denne destinasjonen: Fernando do Noronha har i prinsippet 2 sesonger; Regntid mars-august og den tørre årstiden september-februar. Temperaturen er ganske stabil og ligger på gjennomsnitt (luft) 25-30ºC
Destinasjonen er kjent for: Fernando har et godt og variert sjøliv med bl.a hai, tunfisk, Atlanterhavets største ansamling av delfiner, skilpadder gir store opplevelser på de fleste dykkene.
Fernando do Noronha er et beskyttet område og hele 75% av landområdet er beskyttet nasjonalpark. I tillegg tillates kun 1 000 besøkende til enhver tid i på øygruppen.
Vanntemperatur:  stort sett konstant på ca 27ºC
Sikt: Fernando do Noronha dykking er meget spektakulær og det er ikke uvanlig med sikt på +40meter.
Se vår destinasjons video fra Fernando do Noronha
© Atlantis Divers
Go To Top