Skreddersy din ferie nå!

Oversikt

Oppdag sjarmerende Singapore: En moderne metropol fylt med kulturelt mangfold og herlig samling av inntrykk. Bli forelsket i den dynamiske bystaten Singapore, et fascinerende reisemål som kombinerer moderne sofistikasjon med rik kulturell arv. Fra blendende arkitektur til fargerike nabolag og grønne oaser, byr Singapore på en unik opplevelse for eventyrlystne reisende.

Velkommen til et pulserende møtepunkt av øst og vest, hvor gamle tradisjoner blomstrer side om side med innovasjon og futuristisk design. Utforsk de historiske kvarterene Chinatown og Little India, der du kan oppleve de autentiske aromaene, fargene og smakene som forteller historien om byens multikulturelle arv.
Gjør deg klar til å bli imponert over Singapores arkitektoniske mesterverk. Marina Bay Sands, med sin ikoniske takterrasse og panoramautsikt, er en spektakulær kombinasjon av luksus og moderne design. Gardens by the Bay vil forbløffe deg med sine futuristiske vertikale hager og majestetiske Supertrees, mens de historiske bygningene i kolonidistriktet er en påminnelse om Singapores fortid som en viktig handelshavn.
Singapore er også en by som feirer naturens skjønnhet. Besøk den frodige Singapore Botanic Gardens, hjem til utallige eksotiske planter og en oase av ro midt i byen. Utforsk Pulau Ubin, en øy hvor du kan sykle eller vandre gjennom skoger og oppdage den uberørte naturen som finnes der.

Matelskere vil glede seg over Singapores pulserende matkultur. Ta en tur til et av de livlige hawker-sentrene og nyt et mangfold av autentiske retter som chili krabbe, laksa og char kway teow. Byen er en sansefest for ganen, og her kan du smake på kulinariske delikatesser fra hele verden.

Med sitt moderne transportsystem, trygge og rene gater og et imponerende utvalg av attraksjoner, er Singapore en drømmedestinasjon for både familier, eventyrlystne reisende og kulturinteresserte. La deg forføre av Singapores unike sjarm, der den kulturelle mangfoldigheten og den naturskjønne skjønnheten går hånd i hånd i en smeltedigel av opplevelser.

Med sine hundre år gamle templer, travle hawker-sentre (utendørskomplekser som selger street food) og frodige grønne områder, er Singapores sjarm offensiv for å trekke besøkende til å tilbringe tid på denne fascinerende øya i enden av Malaysia. Singapores tettpakkede kalender med arrangement er nok et trekkplaster og her finner du alt fra glamour og stjerner under byens årlige Formel-1 løp (det eneste nattlige gateløpet i dette sirkuset) til de innbydende luktene fra Singapores matfestival.

Helt siden europeiske makter begynte å seile i sørøstasiatiske farvann på jakt etter krydder og varer, har Singapore vært i forkant av regionens økonomiske og kommersielle nettverk. I dag er denne bystaten en av de fire hovedpilarene i Asia, og står som en av verdens ledende innen moderne finans og handel. En gang referert til som "Disneyland med dødsstraff", har Singapore et rykte for å være samtidig strenge og fristende. Heldigvis er dette bildet sakte i oppløsning takket være en nylig liberalisering av lover.

Høydepunkter
Singapore er ikke et stort land, men Singapore har absolutt klart å pakke inn et ganske herlig utvalg av attraksjoner over hele øylandskapet. Landets fascinerende kolonihistorie har formet det til et turistvennlig reisemål komplett med museer, monumenter, kjøpesentre, arkitektoniske underverk og fornøyelsesparker. Det er det aller første landet i Sørøst-Asia som kan skryte av et Universal Studios, og museer som Asia Civilizations Museum er også de første i sitt slag.

 • Gardens by the Bay: er en stor, futuristisk og fargerik park i Singapore. Den berømte supertree strukturen gir deg mulighet til å spasere på den imponerende skywalken over hagen med enorme skjellformede drivhus som gjenskaper et kjølig fjellklima. I parken finner du hundrevis av trær og planer som gjør et besøk hit morsomt for både barn og voksene. Å vandre rundt i parken er gratis, men ønsker du å gå inn i de klimakontrollerte vinterhagene eller inn til Supertreene må du betale en avgift.
 • China Town: med sine fargerike Peranakan butikker og historiske attraksjoner er China Town det perfekte stedet for en spasertur og litt shopping. Området er delt i fire, Kreta Ayer, Telok Ayer, Tanjong Pagar og Pagoda Streets. Og fortvil ikke China Town har mer enn shopping og gode restauranter (selv om dette er himmelen for hawker-matelskere), det er også mange flotte templer slik som det gamle Hokkien-tempelet.
 • Clarke Quay: opprinnelig et handelssted langs Singapore River, Clarke Quay er i dag en labyrint av restauranter, konsept barer og butikker. Prøv Bar Cocoon eller Bamboo Bar i The Forbidden City, Lunar Asia Fusion Bar for flotte forestillinger eller Bar Opiume på Empress Place ved elvebredden.
 • Universal Studios: en av de mest besøkte attraksjonene i hele Sørøst-Asia, Universal Studios Singapore er den første i regionen, og tiltrekker seg tusenvis av besøkende i uken. Det er fantastiske turer og mange ting å gjøre, slik at du kan tilbringe en hel dag her i det minste, om ikke to for å se alt.
 • Singapore Zoo & nattsafari: Familier vil elske Singapore Zoo og Night Safari aktivitetene. En av de beste i verden, dyrene har ekstremt romslige innhegninger, og anlegget har en av de reneste og beste sikkerhetsrekordene i verden. Her kan du få se alt fra aper til reptiler og afrikanske dyr.
 • Marina Bay Sands: Et luksuriøst hotell, kasino og shoppingkompleks med en unik takterrasse. SkyPark tilbyr en fantastisk panoramautsikt over byen og er et ideelt sted å beundre solnedgangen.
 • Sentosa Island: En underholdningsøy som tilbyr strender, fornøyelsesparker som Universal Studios Singapore, luksuriøse feriesteder, golfbaner, marineparken SEA Aquarium og mye mer.
 • Little India: En fargerik og livlig bydel som fanger essensen av indisk kultur. Utforsk de travle gatene, besøk templer, kjøp eksotiske krydder og smak på autentisk indisk mat.
 • Singapore Botanic Gardens: En fredelig oase midt i byen, oppført på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk de frodige hagene, nyt de vakre blomstene og ta en avslappende spasertur langs stiene.
 • ArtScience Museum: Et unikt museum dedikert til kryssfeltet mellom kunst, vitenskap, teknologi og kultur. Her kan du oppleve interaktive utstillinger og spektakulære kunstverk.

Disse severdighetene gir bare en smakebit av det Singapore har å tilby. Byen er full av opplevelser, kulturelle attraksjoner, shoppingmuligheter og kulinariske opplevelser som gjør den til et spennende reisemål for besøkende fra hele verden

Gjennomsnittstemperatur og nedbør for Singapore:
Måleenheter= ºC og mm/måned. Varmeste måned: mai (29ºC) / Kaldeste måned: januar (28ºC) / Våteste måned: desember (147,9 mm) - Alle verdier basert perioden 2005-2015.
Average temperature and rainfall in Singapore
Beste tiden å besøke Singapore
Singapore har et tropisk klima året rundt, preget av høy temperatur og fuktighet. Været er generelt varmt og fuktig, med liten variasjon i temperatur mellom årstidene. Her er noen kjennetegn ved været i Singapore:
 • Høy temperatur: Gjennomsnittstemperaturen i løpet av året ligger vanligvis mellom 25 og 31 grader Celsius. Det er relativt varmt og konstant, med minimal variasjon i temperatur mellom dag og natt.
 • Fuktighet: Singapore er også kjent for sin høye luftfuktighet, som vanligvis ligger på rundt 80-90%. Den høye fuktigheten kan føles ganske klam, spesielt for besøkende som ikke er vant til tropiske forhold.
 • Regntid: Singapore opplever to hovedmonsunsesonger i løpet av året. Den første monsunsesongen er vanligvis mellom november og januar, mens den andre monsunsesongen varer fra juni til september. Disse periodene kan ha mer intens nedbør, med hyppige regnbyger og mulige tordenvær.
 • Kortvarige byger: Selv utenom monsunsesongene, kan det forekomme korte og intense regnbyger i løpet av dagen. Disse bygene varer vanligvis ikke lenge og etterfølges ofte av solskinn.
 • Solfylte perioder: Til tross for regnbyger og høy luftfuktighet, er det også mange solfylte perioder i Singapore. Solskinnet kan være sterkt, så det er viktig å bruke solkrem og beskytte seg mot solbrenthet.

Det er verdt å merke seg at været kan variere fra år til år, og det kan være uforutsigbart til tross for de generelle mønstrene.

Beste tiden å besøke Singapore:
Den beste tiden å besøke Singapore avhenger av personlige preferanser og hva slags aktiviteter man ønsker å utføre. På grunn av Singapores tropiske klima kan det imidlertid være et populært reisemål året rundt. Her er noen vurderinger for ulike perioder:

 • November til januar: Dette er en populær tid å besøke Singapore, spesielt for de som ønsker å unngå de mest intense varmetoppene og høy luftfuktighet. Temperaturene er litt lavere, og det kan være en behagelig bris i luften. Det er imidlertid også den første monsunsesongen, så det kan forekomme regnbyger.
 • Februar til april: Dette er en annen favorittperiode blant besøkende. Været er vanligvis solfylt og varmt, med mindre regn sammenlignet med monsunsesongene. Det er en flott tid å utforske byen og nyte utendørsaktiviteter.
 • Juni til august: Dette er den andre monsunsesongen i Singapore, og det kan være en del nedbør i form av regnbyger og tordenvær. Men det er fortsatt mange solrike perioder, og det er også en tid hvor du kan oppleve noen av de lokale festivalene, som Hari Raya Puasa og Dragon Boat Festival.
 • September til oktober: Dette er overgangsperioden mellom monsunsesongene, og været kan være ganske uforutsigbart. Det kan fortsatt være regnbyger, men det er også perioder med solskinn. Dette er også en tid med lavere turisttrafikk, så det kan være mindre folkemengder på turiststedene.

Høysesongen: i Singapore er fra november til tidlig januar og juni og juli. Det er ikke en spesifikk høy/lav sesong i Singapore selv om det er flest besøkende under festivaler og høytider.
Uansett hvilken tid du velger å besøke Singapore, er det viktig å være forberedt på varme temperaturer og høy luftfuktighet.

Myntenhet: i Singapore bruker man Singapore Dollar (SGD) = 100 cents
Singapore har et omfattende nettverk av banker og minibanker. Du finner bankfilialer spredt rundt i byen, og minibanker er tilgjengelige på de fleste turiststeder og i kjøpesentre. Det er lurt å ha litt kontanter tilgjengelig, men bruk av kreditt- og debetkort er vanlig og akseptert nesten overalt.

FreeCurrencyRates.com

Kreditt- og debetkort: De fleste hoteller, restauranter, butikker og turistattraksjoner godtar internasjonale kreditt- og debetkort, som Visa, MasterCard og American Express. Imidlertid kan mindre butikker og lokale markeder foretrekke kontantbetaling.

Tips
Når det gjelder tjenester i Singapore, er det vanlig å følge noen vanlige praksiser for å vise takknemlighet og respekt for god service. Her er noen tips for tjenester i Singapore:

 • Restauraner: Mange restauranter inkluderer allerede et servicegebyr på rundt 10% i regningen. Hvis ikke, er det vanlig å legge til et tips på omtrent samme beløp. Du kan også legge til litt ekstra hvis du har fått eksepsjonell service.
 • Hotell: Serviceavgifter er vanligvis inkludert i hotellregningen. Hvis du vil vise ekstra takknemlighet, kan du gi et lite kontantbeløp til betjeningen som har hjulpet deg med bagasjen eller gitt deg spesiell assistanse.
 • Taxi: Det er vanlig å avrunde prisen oppover til nærmeste dollar eller legge til noen ekstra dollar som tips. Hvis sjåføren har gitt ekstra hjelp eller gitt en hyggelig tur, kan du vurdere å gi litt mer.
 • Spa- og skjønnhetstjenester: Mange spa og skjønnhetssalonger inkluderer allerede et servicegebyr på rundt 10%. Du kan likevel vurdere å gi et ekstra beløp som takknemlighet for god service.
 • Hotellansatte: Når du bruker tjenestene til portører eller døråpnere på hoteller, er det vanlig å gi et lite kontantbeløp som takk for hjelpen.
 • Rengjøringspersonale: Hvis du ønsker å gi tips til rengjøringspersonalet på hotellet, kan du legge igjen et lite kontantbeløp på rommet og merke det tydelig for å vise at det er ment som et tips.
 • Guider: Det er ikke vanlig å gi tips til guider i Singapore. Generelt sett er tjenestegjeld inkludert i prisen for guidede turer eller aktiviteter, og det forventes ikke at du gir et ekstra tips. Det samme gjelder for de fleste turistattraksjoner og museer hvor det ikke er nødvendig eller forventet å gi tips til de ansatte. Selv om det ikke er vanlig å gi tips til guider i Singapore, kan det likevel være en fin gest å takke dem personlig hvis du har hatt en spesielt hyggelig og informativ opplevelse. Et oppriktig takk kan være like verdifullt som et tips.

Husk at mens tips kan være verdsatt, er de ikke alltid forventet eller påkrevd i Singapore. Praksis kan variere avhengig av sted og situasjon. Det er alltid viktig å bruke sunn fornuft og vise takknemlighet på en passende måte.

Interessante fakta
Visste du at over 50% av byen er dekket av grøntområder? Dette gjør Singapore til en av verdens grønneste byer. I tillegg er Singapore kjent for sin strenge håndheving av lover og regler, noe som har bidratt til at byen er en av verdens reneste. Når det kommer til mat, er Singapore et sant paradis. Du kan oppleve en fantastisk blanding av kinesisk, malayisk, indisk og vestlig matkultur, enten det er på lokale gateboder eller på high-end restauranter. Byen er også hjemmet til den imponerende Gardens by the Bay, der du kan beundre de futuristiske Supertree Grove-tårnene. Singapore er virkelig en unik blanding av natur, kultur og modernitet som vil forbløffe og begeistre deg!

 1. Tyggegummi & snus er forbudt i Singapore, med mindre det er ment for medisinske formål. Dette er en del av Singapores strenge søppellover og renslighetsstandarder.
 2. Singapore er hjemmet til verdens første nattlige safaripark, kalt "Night Safari." Her kan du utforske dyrelivet og se nattaktive dyr i deres naturlige omgivelser.
 3. Singapore Changi Airport har blitt kåret til verdens beste flyplass flere ganger. Med fasiliteter som kinosaler, hager, bassenger og et enormt utvalg av shopping og spisesteder, er det mer enn bare en flyplass - det er en destinasjon i seg selv.
 4. Singapores "Supertrees" i Gardens by the Bay er ikke bare imponerende å se på, de har også en praktisk funksjon. Disse vertikale hagene er utstyrt med solcellepaneler og samler regnvann som brukes til å forsyne planter med vann.
 5. Singapore er hjemmet til verdens første F1-nattløp, Singapore Grand Prix. Hvert år blir byens gater omgjort til en racetrack for et spektakulært Formel 1-løp.
 6. Sentosa Island i Singapore har en kunstig strand som heter Palawan Beach, hvor du kan krysse en hengebro til "Sørøst-Asias siste punkt." Det er en morsom opplevelse å kunne si at du har stått på "siste punkt" i Sørøst-Asia.
 7. Singapores nasjonalsang er skrevet i mikrotekst på baksiden av 1000 dollar seddelen.
 8. The Singapore Sling ble servert for første gang til gjester på Long Bar på Raffles Hotel i 1915.
 9. Verdens største fontene ligger i Singapore og kostet rundt 6 millioner Amerikanske Dollar og bygge i 1197.

Disse morsomme faktaene viser den spennende og unike siden av Singapore, en bystat som har mye å tilby både besøkende og innbyggere.

Festivaler
Opplev magien og energien i Singapores festivaler! Byen er kjent for å være et smeltedigel av kulturer, og hvert år feires det en rekke fargerike og livlige festivaler. Enten det er den blendende lysfesten under Deepavali, de spennende dragebåtfestivalene, den fargerike feiringen av det kinesiske nyttåret eller den pulserende festen under Hari Raya Puasa, vil du bli overveldet av den livlige atmosfæren, tradisjonene og de unike opplevelsene som festivalene i Singapore tilbyr. Bli med på en uforglemmelig reise gjennom festivalkalenderen i Singapore og opplev den kulturelle rikdommen og livligheten som denne bystaten har å by på!

 • Thaipusam (januar): Thai er en måned i den Tamilske kalenderen og Pusam er navnet på en stjerne og det er i måneden Thai at Pusam stjernen er på sitt høyeste punkt på himmelen og skinner sterkest. Denne festivalen varer i to dager, vanligvis i slutten januar og under fullmåne. De som deltar i denne festivalen vandrer fra Sri Srinivasa Perumal Tempelet til Sri Thendayuthapani tempelet som et bevis på at de oppfyller sine løfter. Noen av tilhengerne viser sin respekt ved å stikke spyd gjennom deler av kroppen men andre bærer krukker med melk som senere helles over et guddommelig spyd. Om du ønsker å oppleve denne festivalen på nært hold ta en tur til Little India hvor festivalen starter og besøk templene Sri Thendayuthapani og Sri Mariamman.
 • Lantern Festival (siste dag i feiringen av Kinesisk nyttår): Lanterne Festivalen eller Vår Lanterne Festivalen er en av de mest populære festivalene i Singapore og holdes den siste dagen under feiring av Kinesisk Nyttår. Noen av lanternene er enkle og tradisjonelle mens andre er i forskjellige størrelse og fasonger, noen har til og med oppgaver skrevet på seg som barna skal løse. Denne dagen burde man besøke Chinatown hvor man får se tusenvis av lanterner bli dekorert av lokalbefolkningen, se en forestilling på Moonfest Chinese Arts Festival og nyte en Mooncake før alle de flotte lanternene blir sluppet opp mot nattehimmelen.
 • National Day (9 August): Nasjonaldagen er også en av de mest populære festivalene i Singapore, dagen feires med parader, sang, dans og mye mye mer. Singaporianere er stolte av sitt land og sitt folk og feirer denne dagen med glede og latter. Den beste plassen og se det spektakulære og fargerike fyrverkeriet denne kvelden er på Marina Bay eller Singapore Flyer.
 • Chinese New Year: Det kinesiske nyttåret, eller Lunar New Year, er en av de mest feirede festivalene i Singapore. Byen er pyntet med røde lykter og dekorasjoner, og det er en atmosfære av glede og festligheter. Folk deltar i løve- og dragedanser, besøker templer, utveksler røde konvolutter med penger og nyter tradisjonelle kinesiske retter.
 • Hari Raya Puasa: Hari Raya Puasa, også kjent som Eid-al-Fitr, markerer slutten på fastemåneden Ramadan for muslimer. Festivalen feires med bønn, familiebesøk, spesielle måltider og utveksling av gaver. Moskeer i hele Singapore er fylt med troende, og det er en følelse av samhørighet og glede.
 • Deepavali: Deepavali, også kjent som Diwali, er en hindufestival som feires for å markere seieren over det onde og lysets seier over mørket. Byen blir opplyst av lys og fyrverkeri, og det er en tid for familiebesøk, deling av søtsaker og feiring av gudinnen Lakshmi. Little India-området i Singapore er spesielt livlig og fargerikt under denne festivalen.
 • Singapore Food Festival: Singapore Food Festival er en hyllest til Singapores varierte matkultur og kulinariske arv. Festivalen inkluderer matmarkeder, kokkedemonstrasjoner, matlagingskonkurranser og spesielle arrangementer der besøkende kan smake på en rekke autentiske retter fra forskjellige kulturer. Det er en flott mulighet til å utforske og nyte den mangfoldige matkulturen i Singapore.
 • Singapore F1 (vanligvis i september): Hvert år blir Singapores gater omgjort til et spektakulært Formel 1-løp under Singapore Grand Prix. Dette er en av de mest etterlengtede sportsbegivenhetene i byen. Løpet finner sted om natten, noe som gir en unik og imponerende opplevelse for både førere og tilskuere. Med en fantastisk atmosfære, blendende lys og lyden av raske biler som suser forbi, gir Singapore Grand Prix en adrenalinfylt opplevelse som tiltrekker seg motorsportfans fra hele verden. I tillegg til løpet er det også spennende konserter, festligheter og en livlig gatefest som feirer denne actionfylte helgen. Singapore Grand Prix er en utrolig begivenhet som viser Singapores evne til å kombinere sport, underholdning og spektakulære opplevelser på en unik og imponerende måte.

Dette er bare noen av festivalene gir et innblikk i den kulturelle rikdommen og livligheten som finnes i Singapore. Uansett når du besøker byen, vil du sannsynligvis oppleve en festlig atmosfære og få muligheten til å delta i en av disse spennende festivalene.

Hvilke steder er de beste for shopping i Singapore?
Singapore er en shoppingdestinasjon i seg selv, og det er mange steder å velge mellom når det gjelder shopping. Her er noen av de beste stedene som du bør besøke når du er i Singapore:
 • Orchard Road: Dette er det mest populære shoppingområdet i Singapore, og her finner du merkevarebutikker, luksusbutikker og kjøpesentre. Det er også et flott sted å se på julelysene i desember.
 • Marina Bay Sands: Dette er et annet populært shoppingområde som er kjent for sitt luksuriøse kjøpesenter og de fantastiske utsiktene over marinaen.
 • Chinatown: Dette er et flott sted å finne gode tilbud på suvenirer, klær og annet. Her finner du også noen av de beste matopplevelsene i Singapore.
 • Bugis Street: Dette er et annet populært shoppingområde som er kjent for sine billige priser og trendy butikker.
 • Sentosa Island: Dette er ikke bare en flott turistattraksjon, men også et flott sted å shoppe. Her finner du alt fra suvenirer til luksuriøse varer.

Uansett hva slags shoppingopplevelse du er på jakt etter, vil du finne det i Singapore. Byen har alt fra luksusbutikker til lokale markeder, og du kan finne alt fra designerklær til unike suvenirer og håndverk.

Mat og smaksopplevelser i Singapore
Singapore er kjent som en av verdens ultimate matdestinasjoner, og matopplevelsene her vil virkelig få smaksløkene til å danse. Byen tilbyr en fantastisk blanding av kinesisk, malayisk, indisk og vestlig matkultur, og det er en rikdom av smaker, aromaer og teksturer å utforske.

En av de mest kjente matopplevelsene i Singapore er hawker centers, hvor du kan finne et bredt utvalg av autentiske retter til rimelige priser. Disse matmarkedene er en hub for lokale favoritter som Hainanese chicken rice, laksa, char kway teow, chili crab, satay og mye mer. Du kan nyte disse deilige rettene mens du sitter ved plastbordene og nyter den livlige atmosfæren.

For de som er ute etter en mer elegant spiseopplevelse, har Singapore en rekke Michelin-stjernede restauranter som serverer kulinariske mesterverk. Du kan prøve lokale delikatesser med et moderne preg eller utforske internasjonale gourmetretter på toppnivå.

Singapore er også kjent for sine "food streets" som Bugis Street, Chinatown og Little India, hvor du kan oppleve autentiske retter fra forskjellige kulturer på ett sted. Du kan nyte krydret indisk mat, smake på deilige kinesiske dim sum eller fordype deg i malayisk gatemat, alt innen gangavstand.

 • Hainanese Chicken Rice: Dette er en ikonisk singaporeansk rett som består av saftig, dampet kylling servert med aromatisk ris og en deilig ingefær-saus. Det er en enkel, men utrolig velsmakende rett.
 • Laksa: Laksa er en krydret og kremet nudelsuppe med et hint av kokosmelk. Den er vanligvis fylt med risnudler, reker, kylling eller tofu, og toppet med friske krydderurter og krydret sambal.
 • Char Kway Teow: Dette er en populær gatematrett som består av stekte risnudler, pølsebiter, reker, sprøstekt svinefett og egg. Retten er rik på smak og har en unik, røykfylt aroma.
 • Chili Crab: Dette er en av Singapores signaturretter. Det er en krabberett tilberedt i en krydret chili-saus som er både søt og litt spicy. Det er en opplevelse å smake på den saftige krabbekjøttet dyppet i den deilige sausen.
 • Roti Prata: Dette er en indisk-inspirert rett bestående av sprø og luftige pannekaker som serveres med currysaus. Du kan velge mellom forskjellige varianter, som med egg, kjøtt eller ost.
 • Satay: er grillede kjøttspyd, vanligvis marinert i en krydret saus og servert med en peanøttsaus. Du kan velge mellom forskjellige kjøttslag som kylling, biff, lam eller svin.
 • Bak Kut Teh: Dette er en krydret svinekjøttsuppe som er tilberedt med en blanding av medisinske urter og krydder. Det er en varmende og velsmakende rett, ofte servert med ris og krydderurter.
 • Ice Kacang: Dette er en forfriskende dessert bestående av isflak toppet med forskjellige søte siruper, syltetøy, kondensert melk, gelébiter og bønner. Det er perfekt for å kjøle deg ned i Singapores varme klima.

Disse rettene representerer mangfoldet og smaksrikdommen i Singapores matkultur. Ikke nøl med å utforske lokale hawker centers, gateboder og restauranter for å oppleve de autentiske smakene av Singapore.

Se våre reiser til dette reisemålet