Dykking Galapagos

Galapagosøyene er for dykkere på "the Bucket List" og er noe de færreste faktisk får oppleve. Dette er ikke en billig destinasjon og for mange er nok dette den episke reisen og kan vel sammenlignes med en safari på slettene i Afrika. Galapagos er synonymt med STOR fisk og hai i bøtter og spann. Galapagos er uten tvil et av de mest spennende dykkedestinasjonene i verden. Opplev å dykke med sjøløver og utforsk en av Galapagosøyenes mest fascinerende øyer som Darwin & Wolf hvor du får muligheten til å dykke med hammerhai, pingviner og undervanns iguanaer. Velkommen til et verdens desidert vakreste undervannseventyr.
I mars 2016 erklærte også Ecuadors myndigheter hele 24 000 km² rundt nettopp disse øyene som et beskyttet område og alt fiske er nå forbudt. Galapagos er anerkjent som ett av verdens "Seven Underwater Wonders of the World" 
DYKKEbazaar
tilbyr landbasert dykking ut fra San Cristobal eller Santa Cruz øyene eller klassiske 7 netter liveboard cruise ut fra Baltra eller San Cristobal.

Dykking på Galapagosøyene:

Beste tid for destinasjonen: Galapagos har 2 sesonger (våt og tørr) og de sklir mye inn i hverandre men kan beskriver som følger: April - november er den kalde perioden med 99% sjanse for å se hvalhai rundt Darwin & Wolf, men lavt skydekke gir ikke optimale forhold for fotografering. Desember - mars er den vare årstiden og når det er best å se rokker rundt Galapagos.
Vanntemperatur: Jan - Jun mellom 20-25ºC, mens det i perioden frem til april hender at den stiger til 27-28ºC. Jul - des ligger den på 19-23ºC,
Destinasjonen er kjent for? undervannsfoto, hammerhai, pingviner, sjøløver, enorme stimer av fisk & marine iguana.
Ikke fullt så god for: nybegynner, vrak og de som liker tropisk vann.
Sikt: 5-25m
Strømforhold: medium til sterk strøm.

Se vår destinasjonsvideo fra Galapagosøyene med Aggressor
© Aggressor Fleet & Wayneworks


Go To Top