Skreddersy din ferie nå!

tropic-of-capricorn-pax.jpg

“Today is just another day, perfectly ordinary day, just a day that happens once in a lifetime and just like any other day it’s a kind of day that offer you chances to discover the world so don’t to tomorrow what you can do today!”

Fra trattoriaene i Italia til sanddynene i Marokko, fra episke Overland Expositions til skjulte perlier i Sørøst Asia, dette er eventyr som kanskje kommer kun én gang i livet, og det venter på nettopp deg.

Vil du se høydepunktene, men fortsatt ha frihet til å utforske din egen måte? Vårt utvalg av eventyr for deg som er mellom 18 og 29 inkluderer alle de beste bitene, men har massevis av fritid innebygd. Enten du reiser alene eller med venner, vil du være en del av en liten intim gruppe likesinnede som du kan dele erfaringer og opplevelser sammen med. Fjern det meste av stresset og nyt godt av kunnskapen til en lokal reiseleder som tar seg av all logistikken for deg. Så, hva venter du på? Det er tid for eventyr.

Dette er en ny type gruppeeventyr som ikke bare lar deg se de viktigste høydepunktene, men som også tar deg med på en reise til steder som den typiske backpackeren ikke får se.

Velg mellom korte intense reiser til lengre ekspedisjoner gjennom Latin Amerika, Afrika, Australia, New Zealand, Asia og Nord-Amerika. REISEbazaar har eventyret, alt du må gjøre er å ta skjebnen i dine egne hender.

Filter

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Resultater: Som viser 1- av   
Resultater: 0  

Ingen resultater funnet.