Skreddersy din ferie nå!

Turkode : DK24846
Reisen er levert av
Dykkebazaar
Destinasjoner : Palau
Reisen begynner : Oslo,København,Stockholm,Gøteborg
Reisen slutter : Tufi
Gruppestørrelse : 1 - 9
Aldre : 18 - 75
13 dager fra
NOK 43 790

Oversikt

Tufi tilbyr dykking i beskyttede fjorder til vrak fra en 2.verdenskrig og et unikt mangfold med stort sett konstant sikt på +30 meter og en behagelig vanntemperatur på 26°C til 29°C året rundt. Husrevet på Tufi sitter i på kun 10m dyp og er et mekka for fotografer mens havdykkene fra Tufi er legendariske med store stimer av barracuda, hammerhai og rokker.

Reiserute

Vis alt

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer;
 • Fly Skandinavia² - Singapore/Manila eller Hong Kong - Skandinavia² m/Turkish Airlines
 • Fly Singapore - Port Moresby - Singapore med Air Niugini
 • Fly Port Moresby - Tufi - Port Moresby med Airlines PNG
 • Alle flyskatter
 • 30 kilo innsjekket bagasje
 • Assistanse ved ankomst & avreise fra Tufi
 • 10 netter Tufi Resort, Tufi / Oro Province
  Romtype: Standard rom
  Måltider: Full pensjon
 • Dykkepakke inkluderer: Vekter, belte, luft, totalt 20 dykk (inkludert 4 nattdykk på husrevet)
 • Full dags kultur og landsbybesøk i regionen med lunsj inkludert
 • DAN dykkeforsikring (begrenset dekning) er inkludert i alle dykkereiser

Pakken inkluderer ikke:
 • Tips
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlig dykkeutstyr

Annen nyttig reiseinformasjon
Prisen: er basert på per person i delt twin/dobbeltrom og laveste mulige flypris. Alle reiser med DYKKEbazaar er med rutefly og kan skreddersys etter den enkeltes ønsker. Avreise fra andre byer i Skandinavia er selvfølgelig mulig (spør oss et tilbud). Pris kan variere avhengig av ledige plasser på aktuelle reisedager.
Beste årstid for dykking på Papua New Guinea? Regntiden ved Tufi er normalt sett fra november til slutten av mars, men selv da regner det stort sett på ettermiddagene.
Vanntemperatur: Normalt sett mellom 26-29ºC
Hva er denne destinasjonen kjent for? makro dykking på sitt ypperste, arts variasjon, nakensnegler, sjøhester, hai, undervannsvegetasjon og ekstremt bra sikt på de ytre revene, kultuir
Ikke så bra for: annet en dykking
Annet om dykking ved Tufi: Dykking på de ytre revene er fantastisk, men siden dette foregår angt ute på åpent hav er dette selvsagt vær avhengig. Normalt sett har man 2 dykk på de ytre revene og deretter på ettermiddagen dykk i en av de mange fjordene. Nattdykk og dykk på husrevet er meget bra og mange så overraskelser kan dukke opp.
Sikt i vannet: Avhengig av tidevannet men stort sett +/-30m
Litt om skikk og oppførsel for Papua New Guinea: Det er viktig at du forstår hvordan samfunnet er bygd opp i Papua New Guinea og alt land er enten privat eid eller eid av en landsby. Husk alltid at det alltid er kulturelle «tabus» som må respekteres. Spør alltid din lokale guide om retningslinjer og vi anbefaler sterkt at man ikke gir ut «gaver» til barn eller lokale.
Visste du at - DYKKEbazaar gir gratis årsforsikring til alle kunder som kjøper min 2 dykkereiser per år + medlemskap i DIVE TEAM Scandinavia for denne pakken
Oversikt over Reef Dive Sites Tufi - klikk her


Se vår destinasjons video fra Tufi:

Destinasjonsvideo

Priser / Datoer

Ved skriftlig aksept av vårt tilbud bekrefter du/dere at våre betingelser er både lest og forstått og at evt kansellerings gebyrer kan tilkomme ved en evt. avbestilling av reisen.

Voksen
Barn
sdsd TILGJENGELIGE DATOER PRIS (1 VOKSEN) PRIS (1 BARN) Enkeltromstillegg STATUS REISE
TILGJENGELIGE DATOER PRIS (1 VOKSEN) PRIS (1 BARN) ENKELTROMSTILLEGG STATUS REISE

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

SEND FORESPØRSEL