dykkebazar
  • IATA
  • RGF
  • LATA
  • VIRKE
  • PATA
  • AP

Om oss DYKKEbazaar er en del av Airticket gruppen (og er et spesialisert reisebyrå for dykkere, drevet av dykkere. Vårt ønske er å tilby dykkereiser der fokus er nettopp det som bør være fokus, nemlig dykkingen. Vi tar dere med til nøye utvalgte destinasjoner, som vi kjenner personlig, og sørger for at du får den best tenkelige dykkepakken. Flyreise og transfers blir nøye tilrettelagt slik at du kan bruke mest mulig tid på dykking i stedet for å selv bruke tid på å finne ut hvordan du kommer fram til målet for reisen. Det vet nemlig vi.

På alle våre dykkereiser kan du ta med 30 kg pluss håndbagasje på flyet, vi vet jo hvor tung dykkebagen gjerne blir.

På mange av våre turer stiller vi med norske reiseledere som alle har lang fartstid innen dykking, men det er ingenting i veien for at du reiser selvstendig eller lager din egen gruppetur der du selv er reiseleder. Og selvfølgelig kan ikke-dykkere være med og da uten å måtte betale for dykkepakken, men vi overtaler dem gladelig til å ta et dykkekurs underveis.

Thor Vaz de Leon

er dykker, globetrotter og medeier i DYKKEbazaar. Han har flere hundre dykk, har besøkt 146 land og territorier, og startet for snart 20 år siden Norges første dedikerte opplevelseoperatør, Wordwide adventures. Det er helt utrolig men har faktisk aldri dykket i Norge, men har flere dykk på Pitcairn Island.

Har dykket bl.a følgende steder: Palau, Indonesia (Sulawesi, Wakatobi, Banda Aceh, Raja Ampath), Fernando do Noronha, Cuba, Honduras, Curacao, Bonaire, Aruba, Zanzibar, Fiji, Solomon Islands, Papua New Guinea, Cook Islands, Marshall Islands, Guam, Rota, Yap, Filippinene, Borneo, Tahiti, New Caledonia, Australias Christmas Island

Neste dykkereise er til Papua New Guina, Pohnpei, Chuuk & Saipan sammen med kunder fra TEAM DIVE PLANET

Stig Brøndbo
Stig er journalist, forfatter, fotograf og dykkerinstruktør. Han har jobbet i
dykkerbransjen i inn- og utland siden 1999, og har vært skribent og fotograf for
bladet Dykking siden 2003.

Stighar over 1000 dykk rundt om i verden og har besøkt alle sju kontinenter. Han er
også reiseleder og instruktør på flere av våre gruppereise
r
.
Våre ambassadører
DYKKEbazaar er stolte over å jobbe med noen av de mest profilerte fotografer og dykkere i Skandinavia og i England og du kan møte disse på en av våre mange gruppereiser hvert eneste år. Hvis du ønsker å få råd om fotografering eller noen av reisemålene som våre ambassadører har besøkt kan dere kontakte hver enkelt av de direkte. Vi håper å se dere på en av våre reiser i den nærmeste fremtid.


 Vidar Skålevik   Siv Pedersen


Vidar Skålevik Har dykket siden 1994 og fotografert under vann siden 2000. Vidar har vunnet fem norske mesterskap i undervannsfotografering og representert Norge i tre CMS verdensmesterskap (Sør Korea 2009, Cuba 2013 og nå sist i Nederland 2015). De siste årene har Vidar vært en av de mest produktive journalistene for bladet DYKKING i Norge. Vidar har et gjennomsnitt på over 100 dykk i året inkludert reiser til utlandet. Artikler omfavner alt fra tropiske farvann til vrakdykk i langt kaldere forhold i Norge. I tillegg til fotografering lager Vidar også videoer som du kan finne på www.youtube.com. 

Foto og video er lidenskapen, men Vidar driver også med teknisk dykking.  De siste ti årene har han vært leder for Stavanger Dykkerklubb. Til daglig jobber Vidar som sikkerhetsingeniør for oljebransjen. Vidar er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe han og Siv på en av våre  mange dykkereiser
.  

 Siv Pedersen - Begynte  å dykke i 2008 og er en meget talentfull undervannsfotograf. Hun begynte å jobbe sammen med Vidar i 2012. Deres første  mesterskap sammen resulterte i seier og de har siden den gang jobbet sammen. Siv har deltatt i flere norgesmesterskap, to av dem som fotograf. Under siste NM i undervannsfoto 2016, fikk hun sølvmedalje og har tidligere oppnådd gode plasseringer ved bla å ha vunnet flere bildekategorier. Siv hari tillegg fått premiering for sin videoproduksjon.

Siv er leder i sin lokale dykkeklubb Harstad og jobber til daglig i Skatteetaten og er ambassadør for DYKKEbazaar og du kan også treffe henne og Vidar på en av våre  mange dykkereiser


Atle Ove Martinussen

Atle Ove Martinussen - er historikar og har drive med dokumentasjonsfoto og video i over 30 år. Sidan 2003 har han også drive med foto og video under vatn både i Norge og andre land, f. eks. Japan (Okinawa), Indonesia, Nicaragua, Maldivene, Malta, Kreta, Polen, Island, Sverige og Egypt. Han har lang erfaring med dykking og undervannsfoto. 
 
Han har arbeidd saman med marinarkeologar i Norge og andre land, der han har hatt ansvar for dokumentasjon i samband med marinarkeologiske undersøkingar. Fleire av filmopptaka frå desse undersøkingane er vist på NRK og undervannsopptak av kvernsteinlast er også brukt i ein tysk/fransk filmproduksjon ("Frauen Der Wikinger" – ”Vikingkvinnene”) som vart lansert i Tyskland og Frankrike hausten 2014. Han har hatt fire separatutstillingar. Fleire av bilda hans er kjøpt inn av museum og inngår i faste utstillingar i musea.
 
Han er som fotograf særleg opptatt av lys, linjer, fargar og komposisjonar og bruker mykje tid på å finna spennande motiv under vatnet. Han tek makrobilde av nakensneglar og andre småkryp og vidvinkelbilde av undervannslandskap, fjellformasjonar, vrak, fisk og mykje anna. 

Atles bilder har også fått stor oppmerksomhet og noe som hans bildeserie på NRK kan bekrefte - Bilder fra dypets hemmeligheter