Get expert help to tailor your journey now!

Overview

Så mange ulike folkeslag, øyer og kulturer - så mange forskjellige tradisjoner. Ord alene er ikke nok til å beskrive den vakre naturen, mangfoldet, prakten og de herlige menneskene på dette av jordens uberørte steder som kalles Stillehavsøyene.

Stillehavet er et paradis på flere måter og har alltid virket forførende på besøkende.Fra seilskutenes tid og fram til i dag har Stillehavsøyene trollbundet de som har hatt gleden av å sette sine føtter her. Stillehavet er massivt, hele 180 millioner km2, det vil si større enn alle jordens landmasser til sammen. Her er 20-30 000 øyer med levende tradisjoner som strekker ser over 50 000 år tilbake i tid. Melanesia, Polynesia og Mikronesia er tre distinkte regioner i dette enorme havområdet og har rundt 7 millioner innbyggere (hvorav verdens minste land Niue, kun har 2 500!).

Helt unike opplevelser venter deg i dette eventyrlige området, uansett reiseønsker. Hver øygruppe og folk har sin særegenhet, sine tradisjoner - men felles for de alle er en gjestfrihet uten sidestykke i verden. Livet under vann er et kapittel for seg selv, et eventyrland med krystallklare laguner. Landskapet og strendene er blendende og uberørte - det virker som om tiden er skrudd tilbake. De fleste øyene er tynt befolket - stillhet og ro regjerer dette området! Stillehavet byr blant annet på dykking i verdenstoppen, lett tilgjengelige, aktive vulkaner, urgamle ritualer, fantastiske korallrev og irrgrønn, tropisk regnskog.

See our travels to this destination