Tufi, dykking for den kresne

Antall dager

15

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

24846

Oversikt

Tufi tilbyr dykking i beskyttede fjorder til vrak fra en 2.verdenskrig og et unikt mangfold med stort sett konstant sikt på +30 meter og en behagelig vanntemperatur på 26°C til 29°C året rundt. Husrevet på Tufi sitter i på kun 10m dyp og er et mekka for fotografer mens havdykkene fra Tufi er legendariske med store stimer av barracuda, hammerhai og rokker.

Dag til dag reiseplan

Dag 1 (26/9/19): Avreise fra Skandinavia² til Manila med Turkish Airlines
Dag 2 (27/9/19): Ankomst Manila og videre med Air Niugini til Port Moresby
Dag 3 (28/9/19): Meget tidlig ankomst til Port Moresby og videre på ettermiddagen til Kavieng & Lissenung Island
Dag 4-12 (29/9-7/10/19): Dykking i Tufi (totalt 27 dykk)
Dag 13 (8/10/19): Landsbybesøk og kulturelle opplevelser
Dag 14 (9/10/19): Avreise fra Kavieng via Port Moresby & Manila med Air Niugini og videre til Oslo med Turkish Airlines
Dag 15 (10/10/19): Ankomst OsloAir Niugini

Reiserute

Diving Tufi, Papua New GuineaDykking blir aldri det samme etter et besøk på Tufi. I motsetning til mange andre steder på Papua New Guinea er det ikke noe noen bestemt sesong hvor det er "best". Takket være at mye av det som gjør Tufi så spektakulært er områdets mange fjordarmer samt et utrolig bra husrev har gjort dette til et makro eventyr. Men for de som liker det åpne store havet ligger kun en kort 15 minutters båttur unna.

For de virkelig STORE åpne landskap er dykking på det ytre revkanten en opplevelse av de sjeldne! Ikke vær overrasket om du ender opp med sikt på +50m og enorme stimer av fisk, hundrevis av hai og barrakudaer med mere - dette er bare noe av det som gjør at Tufi forblir et av de mest spennende dykkestedene i Papua New Guinea.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Denne pakken er basert på reise med Turkish Airlines via Istanbul til via Istanbul til Singapore/Manila eller Hong Kong og videre med Air Niugini.

Dag 2: Ankomst Asia og videre med Air Niugini til Port Moresby
Ankomst til Singapore/Manila eller Hong Kong på kvelden og videre forbindelse samme kveld til Port Moresby med Air Niugini.

Dag 3: Ankomst Port Moresby og videre til Tufi (L,M)
Ankomst Port Moresby kl 08:00 og videre til Tufi på ettermiddagen. Vi anbefaler at du legger ventetiden til flyplasshotellet The Gateway og slapper av med en kald øl ved bassenget før du tar fatt på siste del av reisen til Kavieng. Ved ankomst Tufi er det bare en kort spasertur til Tufi Resort. Overnatting Tufi  Resort

Dag 4-10: Tufi Resort (F,L,M)
Tufi Resort ligger i Oro provinsen på Papua New Guinea og er at av de mest avsidesliggende dykke resortene i landet og er regnet som et av Papua New Guineas beste dykkedestinasjoner. Tufi kan tilby stor variasjon og dykkeopplevelser. Her finner du alt fra muck diving, korallrev, veggdykk og vrakdykk med vrak fra den 2.verdenskrig. Tufi området er også et av få steder utenfor Norge, Chille og New Zealand som faktisk har «fjorder» og dette er et av de beste stedene for muck diving. I området utenfor kysten av Oro provinsen ligger noen av de beste koralldykkene i Papua New Guinea samt noen meget imponerende vrak. Regn med å se både store stimer av barracuda, hammerhai, rev-haier, rokker (inkludert manta). Full dags besøk til andre øyer og landsbyer for kulturelle opplevelser. Overnatting Tufi Resort

Dag 12: Avreise fra Tufi (F)
Avreise tidlig om morgenen fra Tufi via Port Moresby til Singapore med Air Niugini. Du ankommer Singapore ved 19-tiden på kvelden og kan evt ta en taxi inn til sentrum av Singapore for en rask middag før reisen fortsetter til Europa med Turkish Airlines.

Dag 13: Avreise fra Singapore
Avreise rett etter midnatt fra Singapore/Hong Kong eller Manila til Skandinavia² via Istanbul.

Bilder

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer;

 • Fly Skandinavia² - Singapore/Manila eller Hong Kong - Skandinavia² m/Turkish Airlines
 • Fly Singapore - Port Moresby - Singapore med Air Niugini
 • Fly Port Moresby - Tufi - Port Moresby med Airlines PNG
 • Alle flyskatter
 • 30 kilo innsjekket bagasje
 • Assistanse ved ankomst & avreise fra Tufi
 • 10 netter Tufi Resort, Tufi / Oro Province
  Romtype: Standard rom
  Måltider: Full pensjon
 • Dykkepakke inkluderer: Vekter, belte, luft, totalt 20 dykk (inkludert 4 nattdykk på husrevet)
 • Full dags kultur og landsbybesøk i regionen med lunsj inkludert
 • DAN dykkeforsikring (begrenset dekning) er inkludert i alle dykkereiser

Pakken inkluderer ikke:
 • Tips
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlig dykkeutstyr

Annen nyttig reiseinformasjon
Prisen: er basert på per person i delt twin/dobbeltrom og laveste mulige flypris. Alle reiser med DYKKEbazaar er med rutefly og kan skreddersys etter den enkeltes ønsker. Avreise fra andre byer i Skandinavia er selvfølgelig mulig (spør oss et tilbud). Pris kan variere avhengig av ledige plasser på aktuelle reisedager.
Beste årstid for dykking på Papua New Guinea? Regntiden ved Tufi er normalt sett fra november til slutten av mars, men selv da regner det stort sett på ettermiddagene.
Vanntemperatur: Normalt sett mellom 26-29ºC
Hva er denne destinasjonen kjent for? makro dykking på sitt ypperste, arts variasjon, nakensnegler, sjøhester, hai, undervannsvegetasjon og ekstremt bra sikt på de ytre revene, kultuir
Ikke så bra for: annet en dykking
Annet om dykking ved Tufi: Dykking på de ytre revene er fantastisk, men siden dette foregår angt ute på åpent hav er dette selvsagt vær avhengig. Normalt sett har man 2 dykk på de ytre revene og deretter på ettermiddagen dykk i en av de mange fjordene. Nattdykk og dykk på husrevet er meget bra og mange så overraskelser kan dukke opp.
Sikt i vannet: Avhengig av tidevannet men stort sett +/-30m
Litt om skikk og oppførsel for Papua New Guinea: Det er viktig at du forstår hvordan samfunnet er bygd opp i Papua New Guinea og alt land er enten privat eid eller eid av en landsby. Husk alltid at det alltid er kulturelle «tabus» som må respekteres. Spør alltid din lokale guide om retningslinjer og vi anbefaler sterkt at man ikke gir ut «gaver» til barn eller lokale.
Visste du at - DYKKEbazaar gir gratis årsforsikring til alle kunder som kjøper min 2 dykkereiser per år + medlemskap i DIVE TEAM Scandinavia for denne pakken
Oversikt over Reef Dive Sites Tufi - klikk her


Se vår destinasjons video fra Tufi:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top