Team Dive Planet Scandinavia og ansikt til ansikt med the Great White Sharks

Antall dager

8

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

42636

Oversikt

Dette er definitivt dykkereisen for deg som har opplevd det meste under vann. En adrenalin innsprøytning uten sidestykke. Intet annet sted i verden er forholdene så perfekte for å ha en date med hvithai. Spenningen bygger seg opp fra starten av sesongen i juli og kulminerer parringen som finner sted i begynnelsen av november hvor testosteron fulle hanner treffer "the Big Mommas", Guadalupe Island og hvithai er en dykkeopplevelse utenom det vanlige.

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia² - San Diego - Skandinavia²
Dag 2: Møt havets hersker ved Guadalupe Island
Dag 3-5: Burdykking med hvithai
Dag 6: Retur tilbake til Ensenada og transfer til San Diego
Dag 7: Fly tilbake til Skandinavia²
Dag 8: Ankomst Skandinavia²

Lufthansa logo

Reiserute

Guadalupe Island, MexicoSpenningssøkende dykkere trekker mot isolerte Guadalupe Island for en eneste grunn; muligheten til å dykke med hvithai! Alle dykkene her finner derimot sted i stengte bur, enten i overflaten eller i nedsenkede bur på normalt rundt 10 meters dyp.

Guadalupe Island ligger rundt 240 km utenfor kysten av Mexico på Stillehavskysten og er regnet som den ultimate hvithai opplevelsen i verden og langt bedre enn Sør Afrika og Australia. Kun Guadalupe Island kan (nesten) garantere hvithai møter og sammen med sikt på normalt 30-50 meter er dette umulig å slå på kvalitet.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia² til San Diego og til Ensenada
Denne gruppereisen er basert på reise med Lufthansa til San Diego via Frankfurt. Ankomst San Fiegp og transfer til Nautilus dykkesenteret som ligger ca 10 minutter fra San Diego flyplass ved Punta Loma området av San Diego. Avreise med minibuss til Ensenada er normalt ved 19:30 tiden og tar rundt 2,5 time. 
Ved ankomst Ensenada vil du bli møtt av mannskapet på Nautilus Belle Amie som er vår båt for dette liveaboard cruiset til Guadalupe Island.

Dag 2: Transit til Guadalupe Island
En (forhåpentligvis) rolig dag til sjøs på vei til Guadalupe Island. Under overfarten vil det bli avholdt et orienterings- og sikkerhets drill. Om kvelden vil det bli holdt en forelesning, Shark 101 og det blir også muligheter til å teste ut burene på bakdekket.
Cocktail hour er klokken 19 (selv om noen ofte starter litt tidligere) og når solen synker i horisonten burde vi få vårt første glimt av Guadalupe Island i det fjerne. Vi ankrer opp i en beskyttet bukt og er klare for adrenalin opplevelsene som nå vil komme.

Dag 3-5: Møt havets hersker ved Guadalupe Island
Teorien på hvordan man best skal gjøre dykking med hvithai er egentlig ganske enkelt. Ha nok store og komfortable bur i vannet, la de første dykkerne komme seg i vannet før frokost ved 06:30 tiden og dra siste dykker opp av vannet ved solnedgang. 
Hvordan fungerer dykkingen på Belle Amie og Guadalupe Island?
 • Det vil til enhver tid være nok divemastere både i vannet og på dekk for å garantere at du får den best mulige opplevelsen og at sikkerheten er på plass.
 • Det er omtrent ubegrenset med dykking på burene i overflaten og min 3 dykk i burene som ligger under vann på ca XXXX meter (ikke bekymr deg om du mister et eller annet måltid, kokkenog mannskapet ombord vil alltid sørge for nok mat og forfriskninger under dagene)
Dag 6: Retur tilbake til Ensenada og transfer til San Diego
Desverre er tiden ombord snart over og vi ankommer Ensenada rundt 14-tiden, men før du forlater skipet vil du fåmed deg et minne fra turen med bilder og video som mannskapet har satt sammen for deg. Transfer tilbake til San Diego (eller du kan forlenge oppholdet i Mexico om du ønsker dette). Overnatting i San Diego

Dag 7: Fly tilbake til Skandinavia²
Vi flyr tilbake til Skandinavia² på ettermiddagen med Lufthansa

Dag 8: Ankomst Skandinavia²
Du ankommer Skandinavia² og din destinasjon på formiddagen.

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer:

 • Fly Skandinavia² - San Diego - Skandinavia med Lufthansa
 • Alle flyskatter
 • 2 kolli innsjekket bagasje
 • Transfer fra San Diego flyplass til Nautilus Dykke senter ved Ponta Loma
 • Transfer fra Nautilus Dive Centre, San Diego til Ensenada tur/retur
 • 6 dager / 5 netter liveaboard cruise med Nautilus Belle Amie
 • Alle måltider, snacks, juice og mineralvann på båten
 • Overnatting i delt lugar
 • Ubegrenset dykking i overflatebur (basert på first-come-first serve basis)
 • Min 3 dykk daglig i undervannsburene
 • Daglig forelesninger
 • 1 natt Holiday Inn Bayside, San Diego 15-16/11/19
  Romtype: Standard
  Måltider: Frokost
 • Transfer fra Holiday Inn Bayside til San Diego flyplass
 • DAN Europe dykkeforsikring

Ikke inkludert:

 • Tips (anbefalt normalt rundt US$250-300)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Havneavgift US$65

Annen nyttig reiseinformasjon
;
Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt lugar. Alle reiser med DYKKEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stopover på reisevei er mulig, og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia² menes Oslo, Stockholm & København 
Vil jeg se hvithai på denne turen? JA - selv om antallet hvithai i vannet varierer fra år til år er det identifisert nærmere 322 ulike haier rundt Guadalupe Island. I 2018 ble det observert over 50 hvithaier i løpet av 3 dager og siden starten med dykking rundt Guadalupe Island er det kun 2 personer som IKKE opplevde et møte under vann med hvithai.
Er denne turen KUN for sertifiserte dykkere? NEI - du trenger ikke å være sertifisert for å gå inn i burene som henger i overflaten (er du ikke sertifisert, men har lyst til å prøve? Legg inn en ekstra dag i San Diego og teamet ved Nautilus kan hjelpe deg med å bli sertifisert)
Hvor mange bur er det på båten? Belle Amie har 5 bur som brukes under turen. Burene som er under overflaten tar normalt 2-4 dykkere om gangen mens burene på overflaten holder 4 personer.
Wifi: er tilgjengelig mot et gebyr på US$100 for reisen
Våtdrakt: Vanntemperaturen vil ligge på mellom 19-22ºC og det anbefales min 5-7mm heldrakt for å få komfortable dykkeopplevelser
Sikt: Utrolige 30-50 meter sikt er vanlig i denne perioden
For mer informasjon om forholdene og dykkingen ved Guadalupe Island - klikk her

Se vår destinasjons video for denne reisen:
Copyrigth - Nautilus Liveaboards

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top