Taveuni – Hvordagen starter og ender

Antall dager

12

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

9230

Oversikt

Taveuni Island også kjent som “The Garden Island” er hjem til 2 av verdens mest berømte revsystem; Rainbow Reef og Vonu Reef. Taveuni ligger en times flytur fra Nadi og består av 2 hovedøyer, Taveuni & Vanua Levu. Taveuni er som navnet indikerer en meget frodig øy med tett ugjennomtrengelig regnskog og 100-vis av fossefall, tradisjonelle landsbyer og et tilbaketrukket levesett.

Dag til dag reiseplan

Dag  1: Avreise fra Oslo, København, Stockholm, Gøteborg via London eller Istanbul til Hong Kong
Dag  2: Ankomst Hong Kong og videre forbindelse til Nadi (Fiji).
Dag  3: Ankomst Nadi (Fiji) og videre til Taveuni
Dag  4- 8: Dykking Taveuni
Dag  9: Dykkefri dag på Taveuni
Dag 10: Fly til Nadi
Dag 11: Avreise fra Nadi til Hong Kong og videre til Europa
Dag 12: Ankomst London og videre til Oslo, København, Stockholm, Gøteborg

Reiserute

Taveuni, FijiSomosomo street som skiller Taveuni Island og Vanua Levu er regnet som en av Fijis beste dykkedestinasjoner og er regnet som et at de beste steder I verden for bløtkoraller. 

Mange dykkere kommer til Taveuni for å oppleve blomstringen til disse fargerike korallene som skjer hver gang strømforholdene er optimale. Dette betyr at dykk på 
Rainbow Reef kan variere utrolig mye fra et dykk til et annet. Rainbow Reef er Taveunis signatur dykk (fra 7-28 meter) og normal sikt på 10-25 meter er dette uten tvil et av de mest fargerike dykk du noensinne vil oppleve! Taveuni er ikke kjent for store arter men det finnes store stimer av barracuda og en og annen leopardhai i regionen. Andre kjente dykk er Great White Wall (15-40 meter) med sikt normalt 15-40 meter med moderat til sterk strøm. Vonu Reef gir deg også muligheten til å oppleve større arter siden mange av dykkene foregår på utsiden av lagunen og ved inngangen til Somosomo stredet. Sikten her er vanligvis på 40+ meter og det finnes over 25 anbefalte dykkesteder i denne regionen av Taveuni. 

Paradise Taveuni ResortEr uten tvil et av våre beste dykkeresorts i verden. Gjestfriheten og service nivået på Paradise Taveuni er uten sidestykke og emd en beliggenhet som er helt utrolig vil du automatisk føle at du har kommet til paradis! Overnattingen er i meget lekre tradisjonelle Fijianske “bures” (ikke ac) med en vakker hage, hengekøyer, utopiske solnedganger, gourmet mat og et innbydende slaraffenliv venter. Hotellet har internett (dyrt), bibliotek, bar, svømmebasseng og spa avdeling.


Dag  1: Avreise fra Oslo, København, Stockholm, Gøteborg til Hong Kong

Med Cathay Pacific eller Turkish Airlines fra Oslo, København, Stockholm, Gøteborg til Hong Kong (avreise fra andre byer på forespørsel)

Dag  2: Hong Kong til Nadi (Fiji).
Ankomst Hong Kong om morgenen / ettermiddagen og videre med Air Pacific til Nadi (Fiji). Stopover i Hong Komg er mulig om ønskelig.

Dag  3: Ankomst Nadi (Fiji) og videre til Taveuni (L,M)
Ankomst til Nadi og videre med innenriksfly til Taveuni Island. Transfer fra Taveuni flyplass til Paradise Taveuni Resort (ca 45 minutter). Velkomstmassasje og innsjekk for dykking. Resten av dagen ledig. Overnatting Paradise Taveuni.

Dag  4 - 9: Taveuni (F,L,M)
Ledig tid på Taveuni til dykking eller utflukter. Pakken inkluderer totalt 10 dykk (5 dykkedager med 2 dykk daglig). Overnatting Paradise Taveuni.

Dag 10: Fly til Nadi (F)
Transfer til taveuni flyplass for en kort flytur tilbake til Nadi. Transfer til Mercure Nadi og resten av dagen fri til shopping i Nadi eller i Denarau Marina. Overnatting Mercure Nadi.

Dag 11: Avreise fra Nadi til Hong Kong og videre til Europa (F)
Avreise om morgenen fra Nadi til Hong Kong og evt videre direkte samme kveld tilbake til Europa med Turkish Airlines eller Cathay Pacific (stopover i Østen er mulig, pris på forespørsel).

Dag 12: Ankomst Oslo, København, Stockholm, Gøteborg
Du ankommer Oslo, København, Stockholm, Gøteborg på formiddag / ettermiddag avhengig av valgt reiserute.

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer;
 • Fly Skandinavia² - Nadi - Skandinavia² med Cathay Pacific eller Turkish Airlines & Air Pacific
 • Fly Nadi - Taveuni - Nadi m/Air Pacific
 • Alle flyskatter
 • Ankomst & avreise transfer Taveuni flyplass / Paradise Taveuni tur/retur
 • 7 netter Paradise Taveuni, Taveuni Island
  Romtype: Oceanfront Bure (bungalow)
  Måltider: Full pensjon under oppholdet
 • 20 minutter velkomst fot-massasje
 • 10 dykk under oppholdet (inkludert vekter, bly og belte) med 5 x 2 båtdykk
 • 1 natt Mercure Nadi, Nadi
  Romtype: Standard rom
  Måltider: Frokost
 • Transfer Nadi flyplass / Mercure Nadi Hotell / Nadi flyplass
 • DAN Europe dykkeforsikring

Pakken inkluderer ikke;

- Reise -og avbestillingsforsikring
- Tips
- Personlig dykkeutstyrAnnen reiseinformasjon;

Pris er basert på per person i 1/2-twin eller dobbelt rom i lavsesong. Reisen kan gjennomføres hele året og er en individuell reise som kan skreddersys etter ønske og kombineres med andre øyer i regionen eller stopp og kombinasjoner med evt USA eller Asia / Australia. REISEbazaar tilbyr Skandinavias største utvalg i dykkereiser til noen av verdens ypperste destinasjoner innen dykking.
Beste sesong for destinasjonen: Du kan dykke Taveuni hele året, men hovedsesongen er nok april - oktober, en periode hvor det også er best sikt (juli - september, som er vintersesongen og vann temperaturen kan synke ned til rundt 22²C). Perioden med mest nedbør er november - mars, men vanntemperaturen kan stige opp mot 30ºC. 
Destinasjonen er kjent for: bra makrodykking, artsvariasjon, stimer av fisk, djevelrokker, rovfisk og ikke minst signaturdykket "White WalL", fantastiske bløtkoraller
Sikt: Normalt mellom 10-40m
Strømforhold: Fra lite til forholdsvis sterke strømninger kan forekomme
Antall registrerte dykkesteder: 20

Se vår destinasjons video fra Fiji:
Copyright - Pawlik Lab

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top