Ponta do Ouro og Mozambique

Antall dager

11

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

27422

Oversikt

En unik med kombinasjon med noe av Afrikas beste dykking, safari i en av Sør Afrikas største nasjonalparker, idylliske strender og alt i en ramme rundt en av de mest populære reisemålene i det sørlige Afrika; Ponta do Ouro. Se frem til herlige dager i dette paradiset rett over grensen fra Sør Afrikas KwaZulu Natal provins. Nyt late dager med dykking i verdensklasse, god mat og en laid-back atmosfære.

Dag til dag reiseplan

Dag  1: Avreise fra Skandinavia² via Addis Abeba eller Istanbul
Dag  2: Ankomst Durban og videre mot Kosi Bay, overnatting enroute
Dag  3: Kosi Bay og videre til Ponta do Ouro
Dag  4-9: 2 dykk daglig ved Ponta do Ouro
Dag 10: Transfer til Kosi Bay og tilbake til Durban. Fly til Europa
Dag 11: Ankomst Skandinavia² via Addis Abeba eller Istanbul

Ethiopian Airlines

Reiserute

Diving MozambiquePonta do Ouro ligger i den sørlige delen av Moçambique og er en liten landsby ved kysten forbundet med Sør Afrika og Kosi Bay via en meget røff krøttersti som kun er kjørbar med kraftige 4x4 biler og uten skilting. Ponta do Ouro er kjent i dykkerkretser for et sted hvor det er mulig å se noen av de største rovfiskene i det indiske hav, nemlig hammerhai, tigerhai og oksehai.

Her finner over 20 registrerte dykkesteder på revene utenfor den innbydende stranden i Ponta do Ouro ,Ponta Malongane og Ponta Mamoli. Her finner du et utrolig variert marinbiologisk. Ponta do Ouro er forsatt dykking på utkanten av allfavrei og er fortsatt uberørt av masseturisme og er også et meget populært weekend sted for Sør Afrikanere på fisketur.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Denne dykkereisen er basert på bruk av Turkish Airlines eller Ethiopian Airlines via enten Addis Abeba eller Istanbul. 

Dag 2: Ankomst Durban, enroute to Ponta do Ouro
Du blir møtt på flyplassen i Durban og tar landeveien og overnatter på veien til Ponta de Ouro..

Dag 3: Fra Kosi Bay og Ponta do Ouro (F)
Avreise om morgenen fra Kosi Bay regionen til grensen mellom Sør Afrika og Moçambique ved Kosi Bay. Etter at grensen er passert er det en utrolog "bilvei" over sanddyner og sletter til du ankommer dette bortgjemte kystsamfunnet ved det Indiske havs bredder. Overnatting Ponta do Ouro

Dag 4 til 9: Ponta do Ouro (F)
Ledige dager til dykking og avslapping ved Ponta do Ouro. Inkludert i pakken er 2 dykk hver morgen i disse dagene (totalt 12 dykk).

Dag 10: Transfer til Kosi Bay og tilbake til Durban (F)
Transfer tilbake til grensen ved Kosi Bay. Herfra tilbake til Durban tar ca (). Siste mulige avreise fra Durban er ved 17-tiden på ettermiddagen for å rekke videre forbindelse tilbake til Europa med enten Turkish Airlines eller Ethiopian Airlines

Dag 11: Ankomst Skandinavia²
Ankomst Skandinavia²

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer:

 • Fly Skandinavia² - Durban - Skandinavia med/Ethiopian Airlines
 • Alle flyskatter
 • Transfer Durban - Kosi Bay - Ponta del Ouro tur / retur
 • 9 netter Tri M Wave Lodge, Ponta do Ouro
  Romtype: Standard rom
 • Måltider: Frokost (men utrolig god middage på stedet, spør etter Mozambique reker i hvitløk!!)
 • 7 dykkedager (2-morgendykk per dag; totalt 14 dykk) med vekter & belte (båt dykk), Dive tax
 • DAN Europe dykkeforsikring (gjelder kun for pakker inkludert fly til/fra destinasjonen via DYKKEbazaar/DIVEPlanet eller medlemmer an Norges Dykkeforbund)

Ikke inkludert
 • Tips
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Visum til Moçambique (fåes på grensen ca EUR80 pr dd)
 • Ekstra kostnader ved båtdykk utenfor Ponta do Ouro området (avtales på forhånd)
 • Leie av personlig dykke utstyr

Annen nyttig reiseinformasjon
Om prisen: Prisen er basert på per person i delt twin/dobbeltrom i lavsesong og fra byer listet i tilbudet. Alle pakker fra DYKKEbazaar kan skreddersys etter ønske og tilpasses den enkelte forespørsel. Avreise fra andre byer er selvfølgelig mulig (spør oss om et tilbud)
Skandinavia² menes fra alle Ethiopian destinasjoner i Skandinavia (tilslutning med SAS er mulig fra andre byer, spør oss om pris)
Beste tid for denne destinasjon: Den beste tiden å dykke i dette området er mellom april og september i den tørre årstiden. Men selv om dette gir deg den beste sikten er det dessverre i den våte årstiden du kan ha muligheten til å se knølhval (nov-apr). Men Ponta do Ouro har mange andre attraksjoner som f.eks delfiner (nov-mai), manta (hele året bortsett fra okt), tigerhai & hvalhai (nov-apr) mens ørneskater og skilpadder er observert hele året.
Sikt i vannet: Denne er vanskelig siden beliggenheten til destinasjonen gir varierende forhold fra dårlige 10m til 20m+ avhengig av lokale vindforhold.
Vanntemperatur:
Nov-april ligger temperaturen på 27-29ºC, kaldeste periode er juli-august med temperatur ned mot 20-22ºC
Dykking: Alle dykk er med ribb ut fra strand og det er vanlig at alle dykkere er med og hjelper til med å sjøsette dykkebåtene. Dette kan være tøft og røft og  ange skader kan lett oppstå i dønningene ut fra stranden (og tilbake etter dykket)

Se vår destinasjons video fra Ponta do Ouro:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top