Palau, hvor dykkere får sine våte drømmer oppfyllt

Antall dager

12

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

6125

Oversikt

Bli med oss til den ultimate dykkerdestinasjonen Palau. Få steder i verden kan tilby den variasjonen som Palau klarer. her finner du hundrevis av hai, manta rokker, unik makro dykking, grotter og tunneler samt en mengde vrak fra 2. verdenskrig. Hvis dette ikke var nok! I tillegg kan du regne med sikt på 40m+ på de fleste av dine dykk samt muligheten til å se ned i de blå abyss på revkanten med f.eks Blue Corner.

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia² med Korean Airlines
Dag 2: Ankomst Seoul og videre til Koror
Dag 3: Ledig dag i Koror
Dag 4-11: Dykking Palau (3 dykk daglig)
Dag 12: Ledig dag i Koror, avreise tidlig om morgenen og ankomst samme dag

Reiserute

Diving PalauPalau er uten tvil verdens beste "allround" dykkedestinasjon. Her finner du alt av det de fleste kan ønske seg! djevelrokker, hundrevis av hai (de vanlige black and white tip, men også hammerhai, sitron hai, oksehai, leopardhai) har blitt observert ved Blue Corner. I tillegg er det ekstremt bra makro dykking, grotter og tunneler (Silas Tunnell er legendarisk), og vrak fra den 2. verdenskrig (både fly og båter). Med en vanlig sikt på +40m er dette en unik destinasjon.

Ta i tillegg til fantastisk natur i form av "Rock islands National Park" som er rammen rundt hele rev systemet, naboøyen Pelileu med sine ekstreme strømdykk, muligheten til å dykke med nautilus skapninger, sjøkuer og fantastiske strender - Dette er vår drømme destinasjon.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia
For Palau har vi valgt å benytte oss av ruten med Korean Airlines via Seoul.

Dag 2: Ankomst Seoul og videre til Palau (Koror)
Ankomst Seoul om ettermiddagen til Koror. Ved ankomst Koror blir du møtt av representanter fra vår samarbeidspartner og det er felles transfer til vårt hotell. Overnatting West Plaza Hotels

Dag 3: Koror (F)
Benytt denne dagen til å sjekke inn på dykkersenteret evt benytte deg av tilbudet i pakken om dykking på husrevet (ekstremt bra makro dykking). Vårt hotell er også 1 av 2 hoteller som har en liten strand mulighet og ligger meget godt plassert. Overnatting West Plaza Hotels

Dag 4 - 10: Koror dykking (F,L)
Du har frokost på hotellet og blir hentet av vår samarbeidspartner ved 8-tiden hver dag for transfer til dykkersenteret og avreise rundt 08:30. Alle våre dykkepakker til Palau inkluderer min 3 dykk daglig som alle gjøres ute på revet eller blant Rock Islands, German Channell regionen. Det er også muligheter for dykking rundt Pelileu mot et tillegg (betales lokalt), samt nautilus dykking (kan bestilles på forhånd). Overnatting alle dager på West Plaza Hotels.

Dykking på Palau
Dykkingen på Palau er som tidligere nevnt ekstremt bra og problemet og utfordringen etter å ha opplevet Palau er at de fleste steder vil ikke kunne leve opp til det du her har fått oppleve (dessverre). Men med en sikt på +40 stort sett alle dager, variasjon og spenning under vann er hele reisen som å være med i et National Geographic TV program (sjekk Blue Corner).
Båtturen fra Koror til ytterkanten av revet (er været bra foretrekker man å benytte dykkestedene på utsiden av revet eller i kanalene som leder inn i lagunen), det er her du finner "action" og abyss lignende sikt. Intervallene mellom dykkene tilbringes vanligvis på en eller annen strand ute blant Rock islands og det er gode lange intervaller da de fleste dykkene ligger på 60 min+ for mange. 

Med mer enn 80 registrerte dykkesteder tilgjengelige ut fra Koror er det nok å velge mellom. De klassiske dykkene (som gjerne gjøres flere ganger) er German Channel, Blue Corner, Ulong Channel, The Blue Holes og Siaes Tunnel - Klikk her for en oversikt over mulige dives sites på Palau

Dag 11 Koror (F)
Dessverre er det slutt på dykkingen og du har en ledig dag til å pakke utstyret og kanskje besøke noen av attraksjonene på land. Overnatting West Plaza Hotel..

Dag 12: Koror & avreise

Transfer til flyplassen ved midnatt og retur med Korean Airlines via Seoul til Skandinavia²

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer:

 • Fly Skandinavia² - Koror (Palau) - Skandinavia² med Korean Airlines
 • Alle flyskatter (ikke avreiseskatt fra Palau USD50
 • 10 netter West Plaza Hotels, Koror
  Romtype: Standard rom
  Måltider: Frokost, lunsj (dykkedager)
 • Dykkepakke Palau inkluderer; transfer til/fra dykkesenter daglig, lunsj & drikke på alle dykkedager,  luft/NITROX, vektbelte & vekter, dive master, 3 daglige båt dykk (totalt 24 dykk)
  Ikke inkludert: Personlig dykkerutstyr (maske, BCD, ventilsett, svømmeføtter etc), Koror Rock Island & Pelileu Permit, evt kurs
 • DAN Europe dykkeforsikring (gjelder kun for pakker inkludert fly til/fra destinasjonen via DYKKEbazaar/DIVEPlanet eller medlemmer an Norges Dykkeforbund)
 • Prestine Paradise Environmental tax (USD100)

Pakken inkluderer ikke:
 • Tips
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Avreiseskatt fra Palau (pr dd USD35)
 • Pelileu og Rock Island dykke tillatelse (2 x 25USD)

Annen reiseinformasjon Palau:
Pris:
er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med REISEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stopover på reisevei er mulig, og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia²
Pakken er basert på reise med Korean Airlines via deres gateways i Europa (Moskva, Praha, Frankfurt, London eller Amsterdam)
Sikt:
På utsiden av revet er sikten normalt sett +30m mens det i lagunen kan variere sterkt avhengig av tidevann, men sjelden under 10m sikt
Beste tiden for å besøke denne destinasjonen: få stedet i verden kan skryte av så stabile dykkeforhold som nettopp Palau. Selv under den verste regnperioden er det sjelden sikt under den verste regntiden (jul-sep) er sikten sjelden under 20m. Men skulle vi valgt den absolutt beste tiden for et besøk til Palau ville vi valgt perioden nov-mai hvor alt klaffe
Vanntemperatur: stort sett konstant på 27ºC
Destinasjonen er kjent for: vrak fra 2. verdenskrig, strømdykk, hai, djevelrokker, makro, store stimer med fisk, bløt og harde koraller, grotter, tunneler
Dykkeinformasjon: Palau er den optimale dykkedestinasjon siden det har en så stor variasjon av dykk. De fleste av dykke foretas enten i German Channell eller på et av de mange dive sites på utsiden av revet og på innkommende tidevann. Signaturdykkene er selvsagt legendariske Blue Corner, Ulong Channel, Blue Hole og Siaes Channel
Se kart over dykkesteder på Palau - klikk her


Se våre dykkevideoer fra denne destinasjonen:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top