Nautilus Explorer - Socorro "Baitball, hval, manta og mer" - Mjøsen Dykkeklubb

Antall dager

13

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

40842

Oversikt

Bli med Mjøsen Dykkerklubb til legendariske Socorro Islands. Februar måned er tiden for giganters møte i Stillehavet utenfor disse bortgjemte øyene på Mexicos Stillehavskyst. Her vil du få muligheten til å oppleve de enorme havgående mantarokkene, knølhval, 5 ulike havgående haiarter, delfiner og dette er adrenalin dykking av ypperste klasse.

Dag til dag reiseplan

Dag 1 (12/3/22): Avreise fra Skandinavia² med Lufthansa, Ankomst Mexico City og transfer til hotell i Mexico City
Dag 2 (13/3/22:
Fly fra Mexico City til San Josè del Cabo. Ombordstigning på Nautilus Under Sea ca kl 21:00
Dag 3 (14/3/22): En-route til Revillagigedo Islands
Dag 4 (15/3/22): Ankomst San Benedito Island for våre første dykk
Dag 5 (16/3/22): Dykking rundt San Benedito Island. Seilas over natten til Roca Partida
Dag 6 (17/3/22): Dykking rundt Roca Partida
Dag 7 (18/3/22): Dykking rundt Roca Partida
Dag 8 (19/3/22): Ankomst Socorro Island
Day 9 (20/3/22): Retur tilbake til San Benedito Island
Dag 10 (21/3/22): Dykking rundt San Bedetito Island og start på retur reisen til bake til Cabo San Lucas
Dag 11 (22/3/22): En route til Cabo San Lucas
Dag 12 (23/3/22): Avreise fra Cabo San Lucas etter frokost, ca kl 08:00
Dag 13: (24/3/22): Ankomst tilbake i Skandinavia²

Reiserute

Socorro IslandsSocorro Island - Hvor giganter bor
Manta rokkene som du vil treffe på ved Socorro Islands er blant verdens største med et vingespenn på opptil 6,5-7m og er kanskje havets mest grasiøse skapninger. Det som gjør dette området så spesielt er at vanligvis sky dyrene faktisk tiltrekkes av dykkere og det er ikke uvanlig at du befinner deg i det "open blue" sammed med 3-5 mantaer hengene over hodet ditt i boblene.

Vi har mange ganger opplevd meget intim øyekontakt med disse dyrene på våre mange dykk på spesielt Roca Partida og det er en meget unik opplevelse. Tar du dette sammen med alle de andre dyrene du kan regne med å treffe i havet her ute er dette etter vår mening verdens beste dykkested for deg som liker det store. Vi har hatt flere hvahai svømmende rundt i sirkel ved Roca Partida, truffet på djevelske delfiner som prøver å lure deg ned i dypet før de stikker avgårde, hai som ligger i stabler på fjellhyllene ved Roca Partica.

Du vet aldri hva som vil dukke opp der du sitter i havet og titter ned i den dype blå avgrunnen som etter sigende ligger der 1800 meter under deg. Mens alt dette skjer rundt deg der du sitter rolig på 15-17 m dukker det gjerne opp stimer med hammerhai, baitballs snurrer rundt deg og blir jaktet på av en rekke rovfisk og eksploderer i vanvittig fart - dette er verdens største TV-skjerm!

Nautilus forskjellen
Ved å velge et lveaboard cruise med en av Nautilus båtene vil du oppleve noen av Latin Amerikas mest isolerte vulkanske øyer, Reviggelados arkipelaget er nå en beskyttet nasjonalpark og har strenge regler for hor mange båter som kan befinne seg i øygruppen samtidig og som svært få faktisk har besøkt. Mannskapet på båtene kommer fra mange nasjoner og er en meget godt sammensveiset gjeng. Blant mannskapet vil du finne marinbiologer, hai eksperter eller manta eksperter og hver eneste kveld vil det være foredrag om livet i havet og rundt øygruppen for de som er interesserte.

Reiseruten
Avreise fra havnen i Cabo San Lucas er ved midnatt avreisedagen og påfølgende dag blir en transitt dag til første dykkestopp som vanligvis vil være en av sidene av den største i øygruppen, San Benedito Island.. Resten av reisen vil være opp til kapteinen og værgudene men det er lagt inn dykkestopp på fantastiske Roca Partida (vpår favoritt), Socorro og ikke minst dykkestedet "The Boiler" tilbake på San Benedito Island - må oppleves! Under denne reisen vil du få opptil 28 dykk.

Noen av vår favoritt steder under vann var: El canyon, The Boiler, The Aquarium & ikke minst Roca Partida. På alle disse dykkesteder ser du vanligvis manta rokker og gjerne i store flokker, hammerhai og delfiner. I denne perioden håper vi også selvsagt på at det blir muligheter til å dykke med knølhval, men som dere vet i dykking er det ingen garantier, bortsett fra manta og hai på denne reisen


Viktig Informasjon

Pakken inkluderer:

 • Fly Skandinavia² - San Jose del Cabo - Skandinavia² med Lufthansa
 • 2 kolli innsjekket bagasje med Lufthansa | 1 kolli på strekningen Mexico City - San Josè del Cabo -Mexico City med Interjet
 • Alle dagens flyskatter
 • 1 natt Hotel Histórico Central eller lignende 4-stjerner, Mexico City 12-13/3/22
  Romtype: Twin / Dobbel standard
 • 11 dager / 10 netter liveaboard cruise ombord Nautilus Explorer
  Start: Cabo San Lucas (Mexico) 14feb21) // Turen slutter: Cabo San Lucas (Mexico) 24feb21
 • Vekter, belte og luft inkl GRATIS NITROX (aluminium tanker)
 • Normalt opptil 4 dykk daglig på reisen (vær avhengig) + normalt en mulighet til å snorkle med silkehai
 • Bruk av kajakker på reisen (hvis du har tid)
 • Presentasjoner om dyrelivet og øyene hver kveld på reisen
 • Guidet eller uguidete dykk etter hvilken gruppe du tilhører
 • Daglig rydding av lugarer
 • Alle måltider, snacks og ikke alkoholholdige drikkevarer
 • DAN dykkeforsikring
 • 5% lokal momsavgift
 • Ankomst & avreise transfer i Cabo San Lucas
 • Ankomst & avreise transfer Mexico City

Ikke inkludert:
 • Tips (8-10% av cruisets verdi er vanli. rundt USD250-350)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Park avgift $65 per person betales med kontanter ombord på båten
 • Rebreather støtte inkludert zorb og leie av spesialtanker
 • REISEbazaar kan tilby reiseforsikring som også dekker et utgifter forbundet med covid-19

Annen nyttig informasjon:
Pris:
 er basert på per person i delt lugar (det er første mann til mølla ved fordeling av lugartype siden vi har priset alle lugarer likt, bortsett fra 1 single lugar som vil ha et tillegg)
Boarding / Disembarkation: Oppmøte i Cabo San Lucas er fra kl 12:00 avreisedagen (13/2/21) og vi går ombord båten ca kl 21:00 denne kvelden, For de som ankommer via Mexico eller andre steder kan bagasje oppbevares på Nautilus eget dykkesenter og lounge på Hotel Tesoro. Det finnes ikke mye i form av spisesteder i havnen men det er noen muligheter. Avreise etter cruiset slutt er fra kl 08:00
Skandinavia² menes Gøteborg, Stockholm, Oslo, København
Ankomst og avreise transfers: Vi kan ordne avreise transfer men den er ikke inkludert siden noen vil gjøre tilleggsreisen til La Paz, mens andre vil returnere etter endt cruise. En transfer koster rundt $25
Drikke: ombord vil du finne en velutstyrt bar med tilgang til vin og både lokale og importerte ølmerker, samt de vanligste sprit varianter i regionen. Det du drikker på turen gjøres opp siste dagen evt med kort eller kontanter.
Kommunikasjon: Det finnes wifi ombord, men etter å ha prøvd dette på vår første tur og dette fungerer ikke så anbefaler ikke dette.
Vanntemperatur: I denne perioden ligger temperaturen på rundt 26ºC
Sikt: Vanligvis helt ekstremt bra og ligger vanligvis på mellom 20-50m, blått, blått hav
Hvordan er dykkingen? Revillagigedo arkipelaget (hvor Socorro er en av øyene) er berømt for sine veldig intime og utrolige nærkontakt med de giga tiske havgående djevelrokkene (manta) som vanligvis vil svømme opp til dykkere i vannet og gjerne legge seg rett over boblene i vannet. Dette er også sesongen for "bait-balls" og dette merkelige fenomenet hvor fisk klynger seg sammen og danner tornadoer er mektig imponerende, samtidig som de bombarderes av tunfisk, delfiner og andre rovdyr. Og som om ikke det var nok finnes det også rund 5 ulike havgående haiarter, inkludert Galapagoshai, silkehai, hammerhai, store hvitfinnehai for å nevne noen. Roca Partida holmen er også kjent for sine stabler av små hvitfinnehai som ligger oppå hverandre og sover langs klippekanten under vann.
Hva er destinasjonen kjent for? havgående manta rokker, store havgående haiarter, hvalhai,m hummer, enorme stimer av fisk, delfiner, tunfisk og mye mer
Destinasjonen er ikke så bra for: vrak og makro, strømdukk
Se kart over destinasjonen - klikk her
Se oversiktskart over Nautilus Explorer - klikk her

Deltager liste - klikk her

Se vår destinasjons video for denne reisen:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top