Lembeh - Bizarre Wonderland

Antall dager

13

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

8169

Oversikt

Opplev et av verdens mest spennende dykkedestinasjoner. Manado og den nordlige delen av er et mekka for alle som er interessert i makro fotografering og denne regionen er regnet som et av den destinasjon i verden med størst mangfold av fisk og nakensnegler.

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia² med Singapore Airlines
Dag 2: Ankomst Singapore og videre til Manado. Transfer til Lembeh Resort
Dag 3-10: Dykking Lembeh regionen
Dag 11: Ledig dag i Lembeh
Dag 12: Avreise fra Lembeh tilbake til Europa med Singapore Airlines
Dag 13: Ankomst Skandinavia²

Reiserute

Diving IndonesiaNevn dykking i Lembeh-stredet til hvilken som helst pasjonert undervannsfotograf og de får stjerner i øynene. Ikke noe annet sted i verden gir deg muligheten til å se flere sky skapninger, som mimic octopus, flamboyant cuttlefish, harlequin shrimp, skeleton shrimp og tallrike nakensnegler, som her. 

Lembeh Island ligger vis a vis havnebyen Bitung, som etter Manado er den andre største byen på det nordlige Sulawesi. Mellom Bitung og Lembeh Island ligger Lembeh-stredet som er verdensberømt for muck-dykking. Lembeh-stredet syder av liv, perfekt for dykking. Du kan møte flere makro motiv her enn du noen gang kunne ha drømt om. Lembeh og området rundt består stort sett av vulkansk aske og det er delvis grunnen til at området har et så rikt marint dyreliv. 

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Avreise fra Skandinavia² med Singapore Airlines (via Amsterdam, London, København, Frankfurt, Paris, Munchen eller Paris - avreise fra andre byer i Norge mot evt tillegg).

Dag 2: Singapore og videre til Manado (Sulawesi)
Ankomst Singapore om morgenen og videre med SilkAir til Sulawesi og Manado. Ved ankomst Manado blir du møtt av vår lokale representant og transfer til Lembeh regionen. Innsjekk og klargjøring av dykkerutstyr. Overnatting Lembeh Resort.

Dag 3 til 11: Manado / Lembeh (F,L,M)
Hektiske dager med dykking i Lembeh Strait (tillegg for dykk ved Bunaken Marine Park). Lembeh er av mange regnet som verdens beste makro dykk destinasjon og dette stedet MÅ BARE OPPLEVES. I motsetning til vanlige "muck dives" er sikten helt enestående og den svarte sandbunnen mange steder gir fantastiske farger og kontraster. Dette er nok det eneste stedet i verden hor man faktisk bør ta med et forstørrelsesglass som en del av dykkeutstyret. Kort vei til alle dykkesteder gjør at vi har klart å skvise inn hele 19 dykk under oppholdet. Overnatting Overnatting Lembeh Resort.

Det finnes en lang rekke verdenskjente dykkersteder men 2 unike er Bunaken Island og Lembeh stredet. Til en sammenligning finnes det mer enn 7 ganger flere typer koraller enn du f.eks ville sett på Hawaii! Bunaken Island har registrert hele 33 arter av butterflyfish og har 70% av alle artene som finnes i hele Indo-vestlige Stillehavet!

Dag 12: Manado via Singapore til Europa (F)
Avreise fra Manado på ettermiddagen med SilkAir tilbake til Singapore og Europa.

Dag 13: Ankomst Skandinavia²
Via en av Singapore Airlines gateways i Europa og videre til Skandinavia²

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer;
 • Fly Skandinavia² - Manado - Skandinavia² med Singapore Airlines
 • 30 kilo innsjekket bagasje
 • Alle flyskatter (ikke avreiseskatt fra Indonesia)
 • 10 netter Bastianos Lembeh Resort, Manado
 • Romtype: Super rom med a/c
 • Måltider: Full pensjon
 • Dykkepakke inkluderer: 26 dykk med luft/NITROX, vekter, belte, båtdykk
 • Ankomst & avreise transfer Manado flyplass / Lembeh Resort / Manado flyplass
 • DAN Europe dykkeforsikring (gjelder kun for pakker inkludert fly til/fra destinasjonen via DYKKEbazaar/DIVEPlanet eller medlemmer an Norges Dykkeforbund)

Pakken inkluderer ikke;
 •   Drikkevarer
 •   Bunaken Island Park fee
 •   Personlig dykkeutstyr
 •   Avreiseskatt fra Indonesia ca kr 60

Annen reiseinformasjon;
Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med DYKKEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stopover på reisevei er mulig, og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia² betyr fra Oslo, København, Oslo, Gøteborg & Stockholm. Avreise fra andre byer i Skandinavia er mulig (spør ditt reisebyrå om pris).
Destinasjon best for: makro dykking og små arter, nattdykking, undervannsfoto og erfarne dykkere 
Dykkingen: Anbefalt at man har NITROX sertifisering. Normalt sett rolige forhold og lite strøm med sikt 10-25m. 
Vanntemperatur: Normalt 25-29ºC
Beste reiseperiode for destinasjonen: Du kan dykke hele året i Lembeh stredet og temperatur er stabil hele året mellom 29-32°C med vanntemperatur på 25-27°C og en 3mm drakt holder for de fleste (enten hel eller halvdrakt). Den tørre årstiden er normalt fra april – oktober med sikt vanligvis 10-15 meter (men ved regn synker dette kanskje til litt under 10 meter). Den våte årstiden er fra november – mars og kan normalt få mer vind og røffere sjø, men Lembeh er svært sjelden påvirket av dette siden det ligger beskyttet.

Se vår destinasjons video fra Lembeh:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top