• IATA
 • RGF
 • LATA
 • VIRKE
 • PATA
 • AP

Fiji Aggressor - gruppeavgang med DYKKEbazaar
 

Oversikt

Fiji har etter vår mening noen av de mest fargerike og imponerende koraller og revsystem i verden, og der er da heller ikke merkelig at Fiji også kalles "soft coral capital of the world" Men dykking på Fiji er mer enn bare fargerike koraller! Her finner du imponerende veggdykk, tunneler, grotter og overheng og ikke minst helt råe hai opplevelser.

Dag 1 (21/6/18): Avreise fra Skandinavia via San Francisco eller Los Angeles til Fiji
Dag 2 (22/6(18): På vei til Nadi over datolinjen
Dag 3 (23/6/18): Ankomst Nadi og videre til Suva. Innsjekk Fiji Aggressor
Dag 4-8 (24-29/6/18): Inntil 5 daglige dykk hvor vi utforsker noen av Fijis mest berømte dykkesteder som Nigali Pass, Wakaya, Koro og Namenalala Islands.
Dag 9 (29/6/18): Halv dag med dykking. Etter lunsj setter vi kursen for Suva. Avsluttningsparty på båten
Dag 10 (30/6/18): Turen avsluttes etter frokost og transfer til Suva flyplass for retur til Europa via Los Angeles elelr San Francisco
Dag 11 (1/7/18): Ankomst Europa og videre til Skandinavia²


Qatar Airways logo    Lufthansa logoBritish Airways logo


Reiserute

Fiji har etter vår mening noen av de mest fargerike og imponerende koraller og revsystem i verden, og der er da heller ikke merkelig at Fiji også kalles "soft coral capital of the world" Men dykking på Fiji er mer enn bare fargerike koraller! Her finner du imponerende veggdykk, tunneler, grotter og overheng og ikke minst helt råe hai opplevelser. Velg mellom dykking fra land, båt eller liveaboard - alt er mulig på Fiji. Med mer enn 390 ulke arter koraller, 1200 fiskearter og 5 av verdens 7 type havskilpadder er det enhver dykker sin drømmedestinasjon. På land treffer du en av Stillehavets mest sjarmerende mennesker. utrolige strender og et utrolig eksotisk reisemål.

Dag 1 (21/6/18): Avreise fra Skandinavia²
Denne avgangen er basert på bruk av British Airways via USA fra Skandinavia² til Nadi/Suva. Du kan velge mellom å reise via Singapore, Hong Kong, Australia eller New Zealand i tillegg til dette pris eksemplet som er basert på reise via USA og California. Hvis du ønbsker å utvide reisen med stopp på reiseveier dette selvsagt mulig.

Dag 2 (22/6/18): Via California og over datolinjen
På denne reiseveien krysser vi datolinjen og du "mister" denne dagen.

Dag 3 (23/6/18): Suva (L,M)
Vi ankommer Nadi på Fiji og videre med fly til hovedstanden Suva. Her blir vi møtt av representanter for Fiji Aggressor og innsjekk på båten.

Dag 4-9 (24-29/6/18): Spise, sove & dykke på Fiji Aggressor (F,L,M)
Gjennom uken på Fiji Aggressor vil vi få muligheten til å utforske revene, veggene og undervannsfjellene ved Nigali Pass, Wakaya, Koro og Namenala øyene. Fiji dekker et enormt område og det er vanskelig å velge ut hvor man skal begynne. Dessverre er dette ikke noen billig destinasjon (og lang reisevei fra Skandinavia), Klovnefisker, pygme sjøhester, nakensnegler, utrolige farger og bløtkoraller, skilpadder, hai, mantarokker er bare noen av høydepunktene på denne fantastiske reisen.

Under reisen vil vi også få muligheten til å stifte bekjentskap med Fijis tradisjonelle historie og kultur og det er lagt inn besøk til en av de mange isolerte landsbyene hvor vi vil få prøve "kava" og deltas i en typisk krigsdans. Ifølge lokal kutyme må alle bruke sarong så sørg for at du har dette med deg i bagasjen.

Dag 10 (30/6/18): Suva (F)
Turen avsluttes etter frokost i Suva og transfer til flyplassen for retur til Europa.

Dag 11 (1/7/18): Ankomst Europa og Skandinaviaº
Du ankommer Europa og videre til Skandinavia avhengig av hvilken reiserute du har valgt for returen.
 Bilder

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer;
 • Fly Skandinavia² - Suva - Skandinavia² med British Airways (elelr andre) & Fiji Airways
 • Alle flyskatter
 • 7 netter / 8 dager liveaboard cruise med Fiji Aggressor
 • Opptil 5 dykk daglig (2 dykk 29/6/18), + nattdykk når mulig
 • Luft, vekter og belter (NITROX ikke inkludert)
 • Drikkevarer (øl, vin, mineralvann, te/kaffe etc) ombord på Fiji Aggressor
 • Sengetøy er byttet midt i uken og håndklær etter behov
 • Alle måltider (frokost er a-la carte), buffet lunsj og middag + ettermiddagsnacks
 • Transfer Suva / Fiji Aggressor / Suva flyplass
 • Norsk talende reiseleder på reisen

Ikke inkludert:
 • Forsikringer
 • Leie av dykkeutstyr
 • Tips
 • NITROX
 • Havneavgift $300 og Namea Park avgift $20

Annen nyttig reiseinformasjon:
Pris: Dette er en full charter og prisen er per person basert på dagens estimerte flypriser (31/10/16). Fly kan reserveres tidligst ca 330 dager før avreise. Prisen per per person i delt twin deluxe Stateroom
Skandinavia² - menes utreise fra alle Qatar Airways sine destinasjoner i regionen. Tilslutningbilletter med SAS er mulig mot et tillegg.
Destinasjonen er kjent for: Regnet som verdens beste destinasjon for bløtkoraller, hai, skilpadder, manta, makro dykking og utrolig klart vann.
Vann temperatur: Mai – okt (vinter måneder på Fiji) 25-27ºC. 3mm våtdrakt er anbefalt
Ankomst (Boarding) / Avreise: Vi blir møtt ved ankomst Suva og transfer til Fiji Aggressor. Innsjekk er etter kl 12 og vi vil reise så raskt som mulig etter dette. Utsjekk er etter frokost 30/6/418)
Fakta om Fiji Aggressor - klikk her
Dette trenger du å vite før avreise - klikk her
Se informasjon om dykkingen - klikk her


Se video fra Fiji Aggressor

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 
 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon