Fernando do Noronha, et brasiliansk dykke eventyr

Antall dager

13

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

8173

Oversikt

Fernando Noronha er uten tvil blant verdens 10 beste dykker destinasjoner og sammen med en utrolig vakker øygruppe er Fernando do Noronha en av våre største favoritt destinasjoner i verden! Øygruppen består av 21 øyer og ligger ca 360 km fra Recife og kan friste med fantastisk dykking og ikke mindre enn de praktfulle drømmestrender i tillegg.

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia² til Brasil
Dag 2: Ankomst Sao Paulo og videre til Fernando do Noronha via Recife
Dag 3-10: Dykking Fernando do Noronha (2 dykk daglig)
Dag 11: Ledig dag på Fernando do Noronha
Dag 12: Avreise til Europa via Recife og Sao Paulo
Dag 13: Ankomst Skandinavia²

Reiserute

Fernando do NoronhaMed sitt krystallklare vann, rike undervannsliv og spektakulære tropiske landskap, er denne øygruppen en av de vakreste stedene i Brasil. Guia Quatro Rodas Praias, Brasils 'Beach Bible ", har gitt Fernando do Noronha utmerkelsen 5***** stjerner til bare fire strender i hele landet - og tre av de er på Fernando do Noronha! Hav- og kystmiljøet er godt bevart, mye takket være Fernando de Noronha Marine National Park og andre bevaringsprosjekter med base på Fernando do Noronha.

Fernando do Noronha var tidligere dominert av pakketurer for brasilianere men har de siste årene også blitt registrert på radaren av spesielt dykkere utenfor Brasil. Vi har selv besøkt øygruppen en rekke anger og selv om prisene er langt høyere enn ellers i Brasil er det etter vår mening fortsatt verdt pengene. Fernando do Noronha er utrolig vakkert og har en egen sjarm som er vanskelig å beskrive og øygruppen har da også i tillegg rykte som en av Brasils beste "eco" destinasjoner.

Dag 1: Fra Skandinavia²
Avreise fra Skandinavia via enten Paris/Frankfurt eller London til Sao Paulo med TAM Brazilian Airlines

Dag 2: Ankomst Sao Paulo videre til Fernando do Noronha
Ankomst Sao Paulo tidlig om morgenen og videre forbindelse til Recife og Fernando do Noronha. Ved ankomst Fernando do Noronha betaler man parkavgift og du henter din leiebil på flyplassen. Vi anbefaler deg at du tar kontakt med vår dykkepartner på Fernando do Noronha og gjør unna alt papirarbeidet før man starter dykkingen på dag 3. Overnatting Pousada Aleffawi eller lignende

Dag 3 til 10: Fernando do Noronha - dykking (F)
Du blir hentet på hotellet her morgen ved 8-tiden og transfer til båthavnen og 2-tank båtdykk. Retur tilbake til havnen ved 12/13-tiden og resten av dagen ledig til å besøke noen av vakre strendene på Fernando do Noronha (det anbefales å ha en leiebil under oppholdet! En beach buggy koster ca kr 350 pr dag og bør bestilles på forhånd grunnet få biler på Fernando do Noronha). Overnatting Pousada Aleffawi eller lignende

Dag 11: Fernando do Noronha (F)
Av akklimatisering etter 16 dykk. Ledig dag til å utforske Fernando do Noronha og en siste øl på en av de mange strandbarene. Overnatting Pousada Aleffawi eller lignende

Dag 12: Fra Fernando do Noronha via Recife til Europa (F)
Avreise fra Fernando do Noronha på formiddagen via Recife og Sao Paulo tilbake til Europa med TAM Brazilian Airlines.

Dag 13: Ankomst Europa / Skandinavia²
Ankomst Europa om ettermiddagen og videre til Skandinavi
a

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer;

 • Fly Skandinavia²  - Fernando do Noronha - Skandinavia² med LATAM
 • Alle flyskatter
 • 10 netter Pousada Aleffawi eller lignende, Fernando do Noronha
  Romtype: Standard
  Måltider: Frokost
 • 16 dykk (8 dager) inkludert vekter, belt, luft, dive master på alle dykk
 • Leiebil 10 dager på Fernando do Noronha

Pakken inkluderer ikke;

 • Nasjonalpark avgift for 10 dager BRL300
 • Utstyrs leie (se link)
 • Tips
 • Reise -og avbestillingsforsikring

Annen reiseinformasjon;
Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med DYKKEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stoppover på reisevei er mulig (f.eks Rio de Janeiro eller Recife), og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia² menes Gøteborg, Stockholm, København, Stavanger, Oslo & Bergen (avreise fra andre byer er mulig med tilslutning med SAS, Lufthansa, Air France eller British Airways (spør ditt reisebyrå om pris tilbud)
Beste reiseperiode til denne destinasjonen: Fernando do Noronha har i prinsippet 2 sesonger; Regntid mars-august og den tørre årstiden september-februar. Temperaturen er ganske stabil og ligger på gjennomsnitt (luft) 25-30ºC
Sikt: Fernando do Noronha dykking er meget spektakulær og det er ikke uvanlig med sikt på +40 meter.
Om dykking på Fernando do Noronha: Dykking kan gjøres hele året men den tørreste årstiden er fra august til januar. Fernando do Noronha er også et surfeparadis med monsterbølger i perioden desember til februar.
Dykkingen kan godt beskrives som å svømme blant fjellheimen i Rondane! Enorme vegger, daler og "drop-offs", hai, rokker og delfiner, huler og grotter er noe av det som gjør denne dykke destinasjonen unik. I tillegg er dykkesenteret meget profesjonelt. Fernando do Noronha fortjener plassen blant verdens 10 beste dykke destinasjoner.
Vanntemperatur: stort sett konstant på ca 27ºC
Hva kan du regne med å se? Fernando har et godt og variert sjøliv med bl.a hai, tunfisk, Atlanterhavets største ansamling av delfiner, skilpadder gir store opplevelser på de fleste dykkene. Fernando do Noronha er et beskyttet område og hele 75% av landområdet er beskyttet nasjonalpark. I tillegg tillates kun 1 000 besøkende til enhver tid i på øygruppen.
Se Dive Map over Fernando do Noronha - klikk her


Se våre destinasjons video fra Fernando do Noronha:


Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top