Dykk magiske Reunion

Antall dager

12

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

39119

Oversikt

Vestkysten av Reunion er erklært en maritim nasjonalpark og er overfylt av liv. Farvannet utenfor Reunion har faktisk registrert over 100 ulike fiskearter, samt 5 ulike arter av skilpadder. Langs korallveggene kan du forvente å se mengder av fargerike korallfisker, moreneål, bløtdyr, krabber og reker. Store stimer av snapper, batfish og suregon fisker pleier også å henge rundt rev veggene.

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia² til Mauritius via Paris med Air Austral
Dag 2: Ankomst Reunion og transfer til vårt hotell, innsjekk på dykkesenteret
Dag 3-9: Dykking Reunion Island (2 dykk daglig)
Dag 10: Ledig tid på Reunion
Dag 11: Levere bil på flyplassen i St. Denis og avreise tilbake til Paris
Dag 12: Ankomst Paris og videre til Skandinavia²

Reiserute

Diving ReunionVestkysten av Reunion er erklært en maritim nasjonalpark og er overfylt av liv. Farvannet utenfor Reunion har faktisk registrert over 100 ulike fiskearter, samt 5 ulike arter av skilpadder. Langs korallveggene kan du forvente å se mengder av fargerike korallfisker, moreneål, bløtdyr, krabber og reker. Store stimer av snapper, batfish og suregon fisker pleier også å henge rundt rev veggene.

Reunion er en forholdsvis "ny øy og lagunen rundt Reunion er derfor ganske smal og grunn. Men det som mangler med en stor lagune gjør Reunion opp for med et ekstremt spennende åpnet farvann rett utenfor kysten. Siden Reunion stiger opp fra havbunnen fungerer den som en stor magnet for hval og store rovfisk og revet på utsiden av lagunen er derfor fylt til randen av farge rike korallfisker.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Avreise fra Skandinavia²  med Air Austral via Paris.

Dag 2: Ankomst Reunion
Du ankommer denne Europeiske utposten som faktisk er med i EU! Reunion er fransk territorium og har all den sjarmen som har blitt borte i Frankrike. Ved ankomst blir du møtt av vår lokale representant og får evt hjelp med det praktiske for å hente leiebil. I pakken er det inkludert 9 dagers leie av bil basert på Peugeot 208 eller lignende. Overnatting Residence Les Creoles (3***) i Saint-Gilles les Baines eller lignende.

Dag 3-9: Reunion (F)
Tid for p se hva som rører seg under vann. Sjekk inn idag (om du ikke allerede gjorde det på dag 2) med Blue Marine Reunion. Dykkepakken er basert på 2 dykk daglig med tilsammen 12 dykk under oppholdet (dette kan selvsagt oppgraderes, men husk at det er ekstremt mye å se på land også på Reunion). Overnatting Residence Les Creoles (3***) i Saint-Gilles les Baines eller lignende.

Litt om dykkingen på Reunion:
Reunions Marine Natural Reserve ligger på sør-vest kysten av Reunion og ble opprettet i 2007 og dekker 35 km³

På utsiden av revet finner du store «drop-offs» som f.eks Pointe au Sel, hvor det er store muligheter for å treffe på de større rovfiskene. Her er det ofte du treffer på piggfinnefisker (trevally), barracuda og tunfisk. Hvis ikke det var nok er det også her du kan være heldig og kanskje møte manta og andre rokker samt store stimer med grouper fisk. Reunion kan tilby en lang rekke godbiter og variasjon. Undervannsfotografer som reiser til Reunion har en tendens til kanskje å fokusere på vidvinkel fotografering om morgenen (siden forholdene normalt er roligere) og makro på ettermiddagen på innsiden av lagunen. 

Reunion har faktisk også noen vrak, hvor det mest kjente er Hai Siang, men disse ligger for dypt for vanlig rekreasjons dykking (det grunneste ligger på 38m). Makro dykking på Reunion er også i verdensklasse og med en mengde ulike bløtdyr som du stort sett finner på de ytre sidene på korallrevet i lagunen.

I sesongen er det stor sannsynlighet at du utenfor kysten av Reunion kan treffe på mer enn 20 ulike arter hval; disse inkluderer bl.a knølhval, spermhval og finnhval. Delfiner kan du faktisk se hele året i farvannet rundt Reunion


Dag 10: Reunion (F)

Ledig dag på Reunion til å enten utforske de mange attraksjonene på Reunion fra aktive vulkaner til dype krater og innbydende fossefall. Overnatting Residence Les Creoles (3***) i Saint-Gilles les Baines eller lignende.

Dag 11: Reunion (F)
Ledig dag og retur av leiebil på flyplassen I St-Denis før avreise til Paris
Dag 12: Ankomst Paris og Skandinavia²
Ankomst Paris og videre til din endedestinasjon i Skandinavia²

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer:
 • Fly Skandinavia² - Reunion - Skandinavia² med Air Austral
 • Alle flyskatter
 • 9 dager leiebil under oppholdet på Reunion basert på Peugeot 308 eller lignende
 • 9 netter Residence Les Creoles (3***) i Saint-Gilles les Baines
  Romtype: Double standard
  Måltider: Frokost
 • Dykkebakke inkluderer total 12 dykk med eget utstyr, vekter, belte og DM på alle dykk
 • DAN Europe dykkeforsikring (gjelder kun for pakker inkludert fly til/fra destinasjonen via DYKKEbazaar/DIVEPlanet eller medlemmer an Norges Dykkeforbund)

Ikke inkludert:

 • Tips
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Bensin og evt bøter
 • Dykkeutstyr

Annen nyttig reiseinformasjon

Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med REISEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel.
Skandinavia²: menes avreise Stockholm, Gøteborg, Oslo, Stavanger og Bergen til Air Mauritius gatways i Europa (Paris, Amsterdam, Frankfurt og London). Avreise fra andre byer på forespørsel.
Beste tid for denne destinasjonen: Den beste tiden for å dykke på Reunion er i perioden juni - november, men Reunion kan hele året. Vi anbefaler også mai-sept selv om vannet er kaldere, men du har da muligheten til å både se og høre knølhval under vann. Orkansesongen er okt-apr med høye vanntemperatur og dette er peroden hvor revet er på sitt beste, Nov & des er rolige måneder sammen med mai-jun. Reunion er faktisk en bra dykke destinasjon hele året, men ønsker du å se knølhval er vinteren best (juni-oktober)
Destinasjonen er kjent for: fantastisk sted for undervannsfoto, vrak (The Hai Siang på 55m), vegger, makro, koraller, rev fisk. delfiner
Ikke så bra for: Egentlig ikke noe siden det er så stor variasjon fra store rovfisk, makro, vrak og et yrende sjøliv.
Vanntemperatur: 23-26ºC (mai - sept), opp mot 30ºC (okt-apr)
Sikt: normalt +/- 30m
Strømforhold: Enkelte dykkesteder kan ha sterk strøm, men de fleste dive sites er enkle uten strøm

Se vår destinasjons video fra Reunion:
© La Tourisme Reunion

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top