Bon Bini - Dive Bonaire

Antall dager

9

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

482

Oversikt

Bonaire er en av Karibiens beste dykkedestinasjoner og et mekka for de som liker litt mer enn bare en strand. Her finnes utallige muligheter for aktiviteter. Fakta er at faktisk over 30% av Bonaires besøkende er gjengangere. Det finnes selvsagt mange grunner til dette men med et relativt stabilt klima, flotte strender, god mat og en hyggelig atmosfære er grunnlaget for en perfekt reise allerede lagt. Kom og opplev en spennende destinasjon i Karibien, Bonaire

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Dag 2-6: Dykking Bonaire
Dag 7: Dykkefri dag Bonaire
Dag 8: Avreise fra Bonaire på kvelden
Dag 9: Ankomst Skandinavia²

Reiserute

Diving BonaireHvis du tenker på å reise til Karibia for å dykke er det kun 2 steder som utmerker seg, Bonaire og Saba (begge tidligere nederlandske kolonier). For Bonaire er det ikke uten grunn at selv skiltene på bilene reklamerer for «Bonaire – Divers Paradise». Bonaire har blitt valgt en rekke ganger som den beste dykke destinasjonen i regionen. Bonaire er et undervannsparadis og hele kysten er erklært nasjonalpark. Her finner du mer enn 350 fiskearter og 57 arter med koraller. Bonaire har ikke mindre enn 63 offisielle dykkesteder (hvorav hele 54 nås fra land) pluss 26 dykkesteder på Klein Bonaire.

Bonaire er et undersjøisk paradis som venter på å bli utforsket  og med mer enn 350 fiskearter og 57 arter av myk og harde koraller er dette et fantastisk mekka for dykkere.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Denne dykkepakken er basert på bruk av KLM fra Skandinavia via Amsterdam til Bonaire. Dette er en dagflygning og du ankommer normalt lille Bonaire på ettermiddagen ved 19-tiden. Her blir du møtt av vår samarbeidspartner og tatt med til Buddy Dive Resort for innsjekking. Resten av kvelden ledig. Overnatting Buddy Dive Resort

Dag 2 til 6: Bonaire (F)
Etter frokost er det klart for innsjekk på dykkesenteret. Siden Bonaire stort sett baserer seg på dykking fra land + noen båtdykk er det nødvendig med leiebil (dette er selvsagt inkludert i vår dykkepakke), som også inkluderer ubegrenset med luft påfyllinger og 6 båtdykk under oppholdet. Overnatting Buddy Dive Resort

Farvannet utenfor Bonaire tilbyr noe spesielt for hver dykker. Nybegynnere vil sette pris på de rolige forhold, rev som går parallelt med kysten, og minimalt med strøm. Noen av Bonaires mest kjente dives sites er bl.a:

1000 Steps - Som du kanskje forstår er dette ikke et lett tilgjengelig dykkested men det er vel verdt å ta de 1000 trappetrinnene ned til stranden (det er egentlig ikke så mange!). Her venter fantastiske korallformasjoner, barrakuda, skilpadder og fargerike  revfisker
Hilma Hooker
- er vraket av en 72 meter lang fraktebåt som ligger mellom 18-30 meter dypt. Skipet ligger i sanden mellom 2 korallrev og er tilholdssted til en rekke ulike arter av fisk og er et meget fotogent vrak.
Salt Pier
- er et enkelt dykk fra land og er derfor et meget populært dykkested for både nybegynnere og undervannsfotografer. Pilarene til bryggen danner en majestetisk ramme og er dekket av koraller og svamper. Attraksjonen her er de store menger av fisk som har dette som tilholdssted og søker beskyttelse i skyggen som bryggen lager. ta deg god tid til å utforske revet like ved og du kan muligens oppdage mange rare skapninger, inkludert sjeldne sjøhester.
Bari Reef
- har kanskje Bonaires største variasjon av fiskearter. Bari Reef er et enkelt dykk fra land og har sjelden noe strøm å snakke om. Det er ikke uvanlig å se tarpon svømmende forbi. Her finner du også vanligvis sjøhester og blekksprut.
Karpata
- dette er et meget populært båtdykk. Revet starter på 6 meters dybde og går ned til +/- 30 meter. Legg merke til de mange ankrene fra båter som er blitt en naturlig del av revet.
Klein Bonaire
- er en liten øy rett utenfor hovedstaden Kralendijk og her finner du enestående korall formasjoner og noen av de beste dykkestedene på Bonaire og er et absolutt "must"
Dag 7: Bonaire (F)
Siste dag på Bonaire og selv om det ikke finnes noe særlig ed strender kan man kanskje besøke den lille sjarmerende hovedstaden Kralendijk og kanskje et par avslappende rum & cola på en av de mange hyggelige barene i havneområdet. Overnatting Buddy Sive Resort

Dag 8: Avreise fra Bonaire (F)
Avreise på kvelden med KLM til Amsterdam.

Dag 9: Ankomst Skandinavia²
Ankomst Amsterdam på formiddagen og videre forbindelse til Skandinavia².

Viktig Informasjon

Pakken Inkluderer;

 • Fly Skandinavia² - Bonaire - Skandinavia² m/KLM
 • Alle flyskatter
 • 9 netter Buddy Dive Resort, Bonaire
  Romtype: Studio
  Måltider: Frokost
 • 8 dager med Dykking (fra land) kun flasker, vekter og belte
 • Leiebil under oppholdet
 • Transfers
 • Alle lokale skatter
 • DAN Europe dykkeforsikring (gjelder kun hvis pakken kjøpes med fly fra DYKKEbazaar/DIVEPlanet eller for medlemmer av Norsk Dykkeforbund)

Ikke inkludert;

 • Måltider ikke nevnt i programmet
 • Tips
 • Reise og avbestillingsforsikring
 • Bonaire Nasjonalpark avgift @ USD25

Annen informasjon;
Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med REISEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stopover på reisevei er mulig, og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia² betyr alle gateways til KLM i Skandinavia (tillegg kan forekomme fra enkelte flyplasser, spør oss et uforpliktende tilbud)
Hva er Bonaire kjent for? makro dykking, veggdykk, mange av Bonaires dykkesteder er tilgjengelige fra land og man har vanligvis en kombinasjon av landbasert og båt dykking. Rundt Bonaire bør du også kunne se skilpadder, eagle rays, frogfish men primært ingen av havets større individer.
Sikt: fra ganske dårlig og 12m til meget bra og opptil 30m avhengig av værforhold
Dykkeforhold: En enkel destinasjon og lette forhold med svært sjelden strøm. De fleste dykk er ut fra land og langs vegger og passer for alle nivåer, men er kanskje ikke så spennende hvis man vil ha mye variasjon.
Beste tiden å dykke Bonaire: Vår obs på korall gyting i perioden fra slutten av aug til midten av oktober. Skilpadder legger egg normalt i perioden april-desember. Sjøhester og eagle rays kan sees hele året på Bonaire.
Vanntemperatur:  24-30ºC
Oversikt over dykkesteder på Bonaire - klikk her


Se vår destinasjons video fra Bonaire:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top