Apo, Moalboal & Malapascua Island en dykkeopplevelse

Antall dager

19

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

9275

Oversikt

Vi har kombinert 3 av Filippinenes mest anerkjente dykkesteder; Malapascua island & Moalboal Cebu) og Apo Island (Negros). Få muligheten til å dykke med en av verdens mest grasisøse dyr, revehai og manta samt utforske det som av mange regnes som det ypperste og mest varierte korallkonsentrasjon i Asia, Apo Island. Denne pakken gir deg en dykkeopplevelse uten sidestykke.

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Dag 2: Ankomst Cebu. & transfer til Malapascua Island
Dag 3-6: Malapascua Island
Dag 7: Transfer med båt/bil/båt/bil til Moalboal via Cebu
Dag 8-11: Dykking Moalboal
Dag 12: Transfer til Dumaguete og Dauin
Dag 13-16: Dykking Dumaguete
Dag 17: Ledig dag på Dumaguete
Dag 18. Fly til enten Cebu eller Manila og videre til Europa 
Dag 19: Ankomst Skandinavia²

Reiserute

Diving the PhilippinesFilippinene med sine mer enn 7000 øyer, har for en dykker omtrent alt man kan be om. Av mange regnet for å være et av verdens beste og lettest tilgjengelige dykkedestinasjoner i Asia. Filippinene kan tilby et bredt utvalg av marine miljøer å velge mellom. Dykk i bratte vegger og offshore pinnacles, let etter små merkelige skapninger eller ta et fascinerende nattdykk på revet, eller dykk ned blant vrak fra den japanske marinens flåte - Filippinene har noe for enhver smak.

Det er ikke lett å samle "Det beste av Filippinene" på en reiser og dette er derfor en destinasjon man gjerne kommer tilbake til en rekke ganger og du vil sjelden bli skuffet. Ta fantastisk dykking sammen med landets meget gjestfrie befolking, et ,eget hyggelig prisnivå. Visste du at Filippinene også faktisk er det 3. største engelsk språklige landet i verden? Bli med oss på en av våre  mange inspirerende dykkereiser til denne øynasjonen.

Dag 1: Avreise Skandinavia²
Avreise fra Skandinavia med Qatar Airways

Dag 2: Cebu og Malapascua Island
Ved ankomst Cebu vil du bli møtt av vår representant fra Sea-Explorers og transfer med bil & båt til Malapascua Island (ca 3 timer). Ved ankomst inn-sjekk av dykkeutstyr og evt formaliteter. Overnatting Ocean Vida Resort eller lignende.

Dag 3 - 6: Malapascua Island (F)
Dykking med Sea-Explorers. Pakken inkluderer totalt 12 dykk som kan tas når ønskelig. Dykking foregår alltid om morgenen mellom 05-07:00 etter Thresher Shark som er det store trekkplasteret på Malapascua. Andre dykk inkluderer meget god makro og en del vrak fra nyere tid. Overnatting Ocean Vida Resort eller lignende.

Malapascua Island er et av svært få steder i verden hvor man kan dykke med et av havets mest grasiøse dyr, revehai. Men dette er kun ett av mange attraksjoner som gjør Malapascua til en perle. Malapascua Island er blant Filippinenes vakreste strender, et sted hor tiden har stått stille og har i dag blitt meget kjent takket være sin status som en av verdens mest spennende dykkedestinasjoner med et utrolig mangfold av marine liv. Malapascua Island sammen med Gato Island danner rammen rundt spennende dykking med bl.a manta, nakensnegler, revehai (Thresher Shark) og vrakdykk. Atmosfæren er ”laid back” og trivelig med ingen biler og veier som sjenerer og en pittoresk strand og lange solnedganger over Cebu Island i det fjerne.

Dag 7: Malapascua til Moalboal (F)
Etter frokost er det avreise fra Malapascua tilbake til Cebu og videre sørover på langstrakte Cebu Island. Vårt mål for dagen er Moalboal, et av de beste veggdykkestedene på Filippinene. Moalboal ligger litt over halvveis ned på sydspissen av Cebu og er også kjent for fridykkere og verdensrekorder har blitt satt nettopp i dette farvannet en rekke ganger. Overnatting Sampaguita Resort (alternativt Kasai Village eller Turtle Bay Resort)
 
Dag 8-11: Moalboal (F)
Eat, dive, sleep & enjoy!. Moalboal er fortsatt forholdvis lite kjent i dykkekretser og er derfor utenfor den verste turistløypa på Filippinene. Revet langs vestkysten av Copton halvøya kan tilby stor variasjon av undervannsliv og legendariske Pescador Island ligger kun 3km utenfor kysten. Hovedsenteret for Moalboal er Panagsama Beach, selv om det er lite sand igjen etter at en massiv tyfon traff regionen med full styrke helt tilbake i 1984 og de fleste hotellene har nå bygd helt opp i vannkanten med fantastisk utsikt over mot Negros Island med sine mange vulkaner. Men fortvil ikke for de som vil ha sand mellom tærne; White Beach ligger kun en liten tri-cycle tur litt nordover på halvøya.

Moalboal har noe av den beste dykkingen på Cebu og passer for alle nivåer. Som nevnt er revet i meget god forfatning og her finner du alt fra bra makro og nakensnegler til hvalhai. I tillegg har du et meget variert landskap under vann ,ed alt fra grotter, tunneller og massive vegger og daler. Overnatting Sampaguita Resort (alternativt Kasai Village eller Turtle Bay Resort)

Dag 12: Moalboal til Negros Island (Dumaguete & Dauin) (F)
Avreise etter frokost til naboøya Negros. Du blir hentet på ditt hotell i Moalboal og med bil/minibuss til fergeleiet sør på Cebu. En liten fergetur over sundet tar deg til Sibulan hor du fortsetter sørover forbi Dumaguete og til vårt utvalgte dykkesenter, Pura Vida Dauin. Avhengig av når du ankommer, men er det tid og mulighet kan man alltids da et ettermiddagsdykk. Overnatting Pura Vida Dauin Resort.

Dykking 13-16: Dauin (F)
Heftig dykking på 2 av Filippinenes (og Asias) beste dive sites (Apo Island Marine Reserve og Dauin Marine Sanctuary). Pura Vida Dive Resort ligger perfekt til med Apo Island kun 30 minutters båttur fra hotellet. Overnatting Pura Vida Dauin Dive Resort

Negros Island på Filippinene er på rask vei til å bli et av Filippinenes mest populære reisemål, spesielt for de som ønsker en mer autentisk ferie. Negros kan ikke tilby de vakre strendene som Boracay og Palawan er kjent for men flott natur og en undervanssverden uten sammenligning noe sted i Asia.

Dag 17: Dauin & Negros Island (F)
Dessverre er det slutt med dykkingen for denne gang, men fortvil ikke - Området her kan tilby en rekke fantastiske opplevelser på land som tropisk regnskog, fossefall som er tatt rett ut av en gammel "Bounty" reklame om du fortsatt vil ha litt vann opplevelser. En siste tur på byen i Dumaguete er også en morsom avslutning på den som garantert har vært en opplevelsesrik dykkereise . Overnatting Pura Vid Dauin Dive Resort

Dag 18: Avreise Dauin (F)
Transfer fra Pura Vida Dauin Dive Resort til Dumaguete og fly til enten Cebu eller Manila og videre med Qatar Airways tilbake til Europa.

Dag 19: Ankomst Skandinavia²
Ankomst Skandinavia².

Viktig Informasjon

Pakken inkluderer:

 • Fly Skandinavia² - Cebu // Dumaguete - Skandinavia² med Singapore Airlines & Cebu Pacfic
 • 30 kilo innsjekket bagasje (ikke på Cebu Pacific)
 • Alle flyskatter (ikke avreiseskatter på Filippinene)
 • Privat transfer Cebu flyplass / Malapascua Island / Moalboal
 • 5 netter Ocean Vida Resort (eller lignende), Malapascua Island
  Romtype: Deluxe aircon
  Måltider: Frokost
 • Dykkepakke Malapascua inkluderer: 12 dykk, vekter, luft / NITROX & belte
 • 5 netter Sampaguita Resort, Moalboal
  Romtype: Standard med aircon
  Måltider: Frokost, lunsj & middag
 • Dykkepakke Moalboal inkluderer: 13 dykk, vekter, luft & belte
 • Transfer Moalboal / Dumaguete
 • 5 netter Pura Vida Dauin Resort, Dumaguete
  Romtype: Deluxe aircon
  Måltider: Frokost
 • Dykkepakke Dumaguete inkluderer: 10 dykk, vekter, luft / NITROX & belte
 • Transfer Pura Vida Dauin Resort / Dumaguete flyplass
 • DAN Europe dykkeforsikring (gjelder kun for pakker inkludert fly til/fra destinasjonen via DYKKEbazaar/DIVEPlanet eller medlemmer an Norges Dykkeforbund

Pakken inkluderer ikke:
 • Tips
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Flyskatter fra flyplasser på Filippinene
 • Personlig dykker utstyr (kan leies)
 • Nasjonalpark avgifter og kameraavgifter på Malapascua & Dumaguete

Annen reiseinformasjon:
Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med REISEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stopover på reisevei er mulig, og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia²
menes avreise fra Bergen, Stavanger, Oslo, København, Gøteborg & Stockholm (avreise fra andre byer er mulig, spør oss om pris)
Destinasjonen er kjent for:
Tresher Shark (revehai), makrodykking, veggdykking, caverns, vrak
Vanntemperatur: 27-30ºC (Feb 24-26ºC)
Om dykkingen: Dykkingen i denne pakken er maget variert og gir deg muligheten til å (omtrent garantert) se den imponerende Thresher haien, utmerket makro dykking, fantastiske vegger og undervanns landskap samt grotter, caverns og et av Asia mes fargerike rev systemer. alt innenfor et geografisk lite område men med hver sin egenart.
Sikt: sjelden under 15m og på gode dager +30m
Klima: Filippinene har tradisjonelt 2 sesonger; regntid (juli – desember) og den tørre årstid (januar – juni). Dette betyr ikke at det regner non-stopp under regntiden men du må være forberedt på regn i denne perioden. Malapascua ligger et godtstykke unna fjellformasjonene på Luzon og Cebu og slipper normalt unna med et meget behagelig klima. Uansett værforhold er det ytterst sjelden at dykking blir innstilt i løpet av et år.
Beste tiden for Malapascua & Moalboal: Høy sesong (desember til april) ette betyr  mindre regn men mere mennesker og høyere priser. Varmeste periode er mars til mai.
For Apo Island er beste perioden juni-nov med normalt et blikk stille vann og minimalt med vind noe som gir gode siktforhold.


Se vår video for denne destinasjonen:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top