Ambons utrolige undervanssverden

Antall dager

14

Reisen er levert av

DYKKEbazaar

Pris kr

« chat med oss
Turkode:

26407

Oversikt

Ambon er uten tvil kjent som en «muck diving» destinasjon av verdensklasse, og de fleste og beste dykkestedene er rett langs kysten og nære vårt dykkesenter. Dykking ved Ambon kan også by på et meget variert liv inkludert f.eks rhinopias (skorpionfisk), en rekke ulike froskefisker, mandarin fisk og selvsagt pygme-sjøhester, stonefish og inimicus for å nevne noe av magfoldet. I tillegg er Ambon et mekka for fotografer som leter etter fargerike arter av nakensnegler.

Dag til dag reiseplan

Dag 1: Avreise fra Skandinavia²
Dag 2: Ankomst Jakarta og videre til Ambon
Dag 3: Ankomst Ambon
Dag 4-11: Dykking Ambon (3 dykk daglig + 2 nattdykk)
Dag 12: Dykkefri dag før avreise
Dag 13: Avreise tilbake til Jakarta og videre til Skandinavia²
Dag 14: Ankomst Skandinavia²

Reiserute

Diving IndonesiaAmbon er uten tvil kjent som en «muck diving» destinasjon av verdensklasse, og de fleste og beste dykkestedene er rett langs kysten og nære vårt dykkesenter. Dykking ved Ambon kan også by på et meget variert liv inkludert f.eks rhinopias (skorpionfisk), en rekke ulike froskefisker, mandarin fisk og selvsagt pygme-sjøhester, stonefish og inimicus for å nevne noe av mangfoldet. I tillegg er Ambon et mekka for fotografer som leter etter fargerike arter av nakensnegler.
motsetning til f.eks Lembeh som er oversvømmet av hoteller og dykkere til tider er det kun en håndfull operatører som har Ambon Bay og de omkringliggende øyene som sitt område.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia
Pakken er basert på bruk av Singapore Airlines til Jakarta. Avreise fra Skandinavia er vanligvis på ettermiddagen.

Dag 2: Ankomst Jakarta
Du ankommer Jakarta på ettermiddagen og går gjennom passkontroll og visa formaliteter. Videre til Ambon om kvelden.

Dag 3: Ankomst Ambon (L,M)
Du ankommer Ambon meget tidlig og en kort transfer tar deg til landbyen Laha og Maluku Divers Resort i Ambon Bay. Hvis rommet er klart er det muligheter for å få igjen litt manglende søvn. Ingen dykk er planlagt denne dagen. Overnatting Maluku Resort.

Dag 4 til 11: Ambon (F,L.M)
Maluku Divers ble etablert etter uroen i regionen i 2009 og er det eneste rene dykkesenteret i Ambon. Maluku Divers ligger vakkert til rett ved vannkanten ved landsbyen Laha, kun 5 minutters kjøretur fra flyplassen på Ambon. Her finner du 10 individuelle bungalower, restaurant, dive shop, stort kamera & fotografi rom. Alle bungalowene har en rekke strømuttak. Maluku Divers ligger i Ambon Bay og mange av dykkene gjøres fra land, men vi har også inkludert i pakken 4 dykkedager utenfor Ambon Bay. Vi har lagt inn totalt 27 dykk under oppholdet i Ambon inkludert 4 dager med dykking utenfor Ambon Bay. Overnatting Maluku Resort.

Dag 12: Ambon (F,L,M)
Dykkefri dag på Ambon. Overnatting Maluku Resort.

Dag 13: Avreise fra Ambon til Jakarta og Singapore (F)
Avreise fra Ambon on morgenen med Garuda Indonesia (eller andre) tilbake til Jakarta og forbindelse samme kveld med Singapore Airlines til Europa og Skandinavia².

Dag 14: Skandinavia²
Ankomst Europa om morgenen og videre forbindelse til Skandinavia²Viktig Informasjon

Pakken inkluderer;

 • Fly Skandinavia² - Ambon - Skandinavia² m/Singapore Airlines & lokale flyselskap
 • Alle flyskatter (ikke avreiseskatter i Indonesia)
 • 30 kilo bagasje med Singapore Airlines til/fra Jakarta
 • 2 kolli innsjekket bagasje på Garuda Indonesia
 • 10 netter Maluku Divers, Ambon
  Romtype: Bungalow
  Måltider: Fullpensjon
 • Dykkepakken inkluderer: 9 dykkedager med 3-dykk (totalt 27 dykk), Nitrox/luft, 2 dager dykking ved Pulau Tiga/Tanjung Sial eller Serman Islands, 2 dager dykking på sør siden av Ambon (utenfor Ambon Bay), drikkevann, te og kaffe, vekter og belte.
 • Transfer Ambon flyplass / Maluku Resort / Ambon flyplass

Ikke inkludert;
 • Tips
 • Reise-og avbestillingsforsikring
 • Flyskatter i Indonesia
 • Visum til Indonesia ($25) kan ordnes ved ankomstr

Annen informasjon for reisen:
Pris:
Pris: er basert på per person i delt twin/dobbelt rom i lavsesong. Alle reiser med REISEbazaar er med rutefly og pris vil avhenge av ledig kapasitet på ønsket reisedato samt sesong for hotellene benyttet i pakken og kan derfor variere. Alle tilbud gis uforpliktende på forespørsel. Stopover på reisevei er mulig, og pakken kan selvsagt også kombineres med andre destinasjoner i regionen.
Skandinavia² menes avreise fra alle Singapore Airlines gateways i Europa (avreise fra andre byer er mulig, spør oss om pris)
Beste periode for Ambon:
Sesongen for Ambon dykking er fra 1. september til 31. mai hvert år.
Sikt i vannet: Fra 10-20m
Vanntemperatur: Normalt ligger vanntemperaturen på mellom 25-30ºC
Destinasjonen kjent for: makrodykking, undervannsfotografering, nakensnegler, muck-diving
Advarsel om Ambon: Uheldigvis sliter områdene i Ambon Bay med forsøpling og vi har hørt rykter om store mengder flytende avfall på dykkesteder så vi anbefaler at dere sjekker med oss før dere evt bestiller en reise til Ambon. Ambon er en destinasjon som appellerer kun til seriøse undervannsfotografer.

Se vår video for denne destinasjonen:

Priser / Datoer

Vi vil komme tilbake til deg med et tilbud på den forespurte reisen/pakken I løpet av 48 timer. Alle tilbud er uforpliktende og er vanligvis gyldige i 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at reserverte tjenester kan bli kansellert innenfor disse 7 dagene og at pris kan endres inntil en endelig bestilling er mottatt.

Vennligst angi antall reisende

Kontaktperson / Hovedreisene

 
 

 
 
 
 
 
Passdetaljer
 
 
 
 
Dykking detaljer
 
 
 
 
Nødkontaktdetaljer
 
 

Generell informasjon


Go To Top