Få experthjälp och skräddarsy din resa nu!

Haidykking

De fleste av dykkere drømmer om å dykke med hai en eller annen gang i sin karrière selv om det for de fleste første gangen kanskje er med mer frykt enn glede. Det finnes en rekke haiarter og selvsagt skal man ha respekt for en av del av disse, og noen bør man absolutt hode seg unna, ihvertfall hvis man er på fritidsdykker nivå. 

Det starter gjerne litt beskjedent med din første hvit eller svartfinnet hai på korallrevet før du gradvis møter større og større artsfrender til det hele kulminerer med møte med havets beist, hvithaien (da i et bur). Men først må de fleste erobre frykten! Visste du forresten at det på verdensbasis er rundt 80 uprovoserte angrep mot mennesker årlig hvorav ca 10% ar fatale.

De fleste av disse er ikke dykkere men surfere og de som driver med jaktfiske (det ironiske er at både hester, kuer og hunder dreper flere mennesker per år enn hai!). For de av oss som ser på hai og haidykking som den optimale opplevelsen under vann er det en del steder i verden som skiller seg ut som utrolige reisemål og alle burde en gang i livet oppleve muligheten til å svømme sammen med disse fantastiske dyrene. 

Filter

Resultat: Som visar 1- av   
Resultat: 0  

Resultat: Som visar 1- av   
Resultat: 0  

Inga resultat funna