dykkebazar
  • IATA
  • RGF
  • LATA
  • VIRKE
  • PATA
  • AP

Palau - Ocean Hunter I & III 

Ubegrenset dykking i verdensklasse
Du får ubegrenset med dykking på noen av verdens flotteste rev – når ingen andre dykkere er der. Ønsker du uv-foto eller teknisk dykking, er det ikke noe problem med liveaboard på Palau. Den minste båten tar seks gjester, fordelt på tre lugarer. Den største har åtte lugarer og plass til 16 dykkere. Felles for dem begge er at de er skreddersydd for dykking, har aircondition og egne bad til hver enkelt lugar – og at de sørger for at du får dykke der du vil, når du vil.

Helt alene
I høysesongen kan det være kø på de mest populære dykkestedene rundt Palau. Da er det kjekt å kunne dra til for eksempel Blue Corner når de andre dykkerne har reist tilbake til dykkersentrene. I tillegg gir liveaboard deg muligheten til å beregne strømdykkene helt perfekt etter tidevannet, samt gi deg muligheten til å dykke så mange dykk du måtte ønske – hver eneste dag. Og best av alt – er dere en gruppe kan dere få båten helt for dere selv.

Trimix og uv-foto

Ocean Hunter III er den nyeste og største liveaboard-båten til Palaus mest velrenommerte dykkesenter, Fish’n’Fins. Ønsker du nitroxdykking, er det selvsagt ikke noe problem om bord i den 96 fot store dykkerbåten. Ønsker du å besøke noen av de dypeste vrakene eller ha enda lengre dykk på noen av verdens råeste dykkersteder, kan Ocean Hunter III bistå med både Trimix og rebreathere. Mellom dykkene slapper du av i salongen, på soldekket eller i boblebadet, svare på mail eller du kan jobbe med bildene du akkurat har tatt. Båten har også med egen chef som tryller fram deilig retter med ferske råvarer.

Dagene ombord er vanligvis som følger;
06:30 - Gourmet kaffe / te og ferske bakevarer
07:00 - Dykk #1
08:30 - Full frokost
10:00 - Dykk #2
11:30 - Snacks
11:45 - Dykk #3
13:00 - Lunsj etterfulgt av dykk #4 ved 14:30 tiden
16:00 - Frukt smoothies og kake
17:00 - Dykk #5 (skumringsdykk)
19:00 - Dykk #6 (nattdykk)
20:15 - Middag (kan evt bli servert før nattdykket om ønskelig
)


Ocean Hunter I - har 3 lugarer med eget bad og a/c og tarkun maks 6 gjester til enhver tid. Dette betyr selvsagt god plass på revet når du skal dykke og gir maksimal bunntid. Ocean Hunter I er selvsagt konstruert med fokus på undervannsfotografering med store arbeidsplasser og med over 60 uttak for lading! Maten ombord på Fishn Fins er legendarisk og er av meget høy standard - klikk her å se spesifikasjoner. 


Ocean Hunter III - er uten tvil den mest luksuriøse av alle liveaboard skipene på Palau og representerer over 25 års erfaring med dykking i farvannet rundt Palau. Ocean Hunter III er bygget av dykkere for dykkere og er ikke en ombygd båt og er også laget med fokus på dykkere med litt over gjennomsnittet interesse for undervannsfotografering.
klikk å se spesifikasjoner. 

Utrolig enkelt
Liveaboard dykking på Palau gir deg muligheten til å dykke på en rekke av signaturdykkene utenfor den vanlige tiden som landbaserte dykkere må forholde seg til. Dette resulterer i at du stort sett har selv de mest populære stedene som Blue Corner og German Channel for deg selv. Fishn Fins har siden starten i 1972 vært en av pionerene for dykking på Palau og eierne Tova & Navot Bornovski er også sterkt engasjert i å bevare Palau som en av verdens beste dykkesteder gjennom sitt arbeid for å beskytte revene og havet not overfisking og overkommersialisering.