Dykking Mauritius

Mauritius – øya av enestående skjønnhet ligger i det indiske hav og er hjemmet til noen av verdens fineste korallrev og sjøliv. Fylt med hundrevis av fargerike fisk kan Mauritius sin undervannsverden bli sett på som et underverk! Dykking i Mauritius er mer enn bare en hyggelig opplevelse, det er et «must».

Det er rundt 430 forskjellige undervanns skapninger, 200 forskjellige arter av koraller som gjør dette et perfekt sted for alle dykkere. Du kan oppleve noen uvanlige skapninger når du dykker i Mauritius, som Wahoo og Marlin. Det brede marine livet sammen med vanntemperaturen er dette en perfekt dykkedestinasjon.

For de som liker vrakdykking er det 22 vrak i vannet rundt Mauritius som sikrer maksimal nytelse for profesjonelle og amatør dykkere.

Dykking på Mauritius
Beste tid for destinasjonen: Mauritius er faktisk en helårig destinasjon med små variasjoner. Dykkere foretrekker derimot perioden mellom September-mars (men du kan dykke hele året)
Destinasjonen er kjent for? Klipper, grotter, skipsvrak, koraller, spermhval, haier, delfiner, skilpadder, rev, hammerhai, leppefisk og skalarer.
Vanntemperatur: Fra 21ºC på vinteren (sep) opptil 28ºC (nov-mars).
Sikt: rundt 10-40m.
Strømforhold: enkelte dykkesteder har sterk strøm, særlig kanalen i Belle Mare som har hyppige og voldelige strømninger (de fleste dykk her er drift dykk)
Go To Top