Dykking Papua New Guinea

Papua Ny Guinea (PNG) er et land med utrolig spennende landskap og fantastiske skapninger både over og under vannets overflate. PNG er et mekka for alle eventyrlystne med tropisk regnskog, høye fjellkjeder og ikke minst spektakulær dykking som venter på å bli oppdaget. Kysten av PNG er åstedet for noe av den mest oppsiktsvekkende dykkingen i verden og det er ikke uten grunn at PNG også av mang er kalt "undervannsfotografers paradis» . En av mange attraksjoner med Papua Ny Guinea (PNG) er allsidigheten du finner! Her kan du dykke på barriere rev, korallvegger (drop offs), korallhager, med sjøgress, enestående vrak fra 2. verdenskrig, fantastisk makro dykking. Ta dette og en levende kultur på land i hevd  med gamle tradisjoner, vakre strender og en vanntemperatur på opptil 29ºC, så har du paradis, men Papua Ny Guinea (PNG) er dessverre ikke en billig destinasjon. Velg mellom landbasert dykking eller bli med en av våre liveaboards og opplev noe av det ypperste som finnes av dykking i verden.
Hoved destinasjonene for dykking er New Britain Provinsen (Rabaul, Walindi og Hoskins), New Ireland Provinsen (Lisseunung), Alotau og Madang.
Dykking på Papua New Guinea

Beste tid for denne destinasjonen:
dette er en bra dykke destinasjon hele året, med høysesong fra mai til november.
Destinasjonen er kjent for: fantastisk sted for undervannsfotografi, vrak, vegger (drop-off), koraller, makro, rovfisk og ikke minst finnes det arter som fortsatt ikke er klassifisert - dette er en av våre optimale destinasjoner som egentlig har alt
Ikke så bra for: Vi kan faktisk ikke påpeke noe negativt med denne destinasjonen (bortsett fra prisnivået kanskje?)
Vanntemperatur: 26-29ºCr
Sikt: Litt avhengig av hvor du dykker, men ute på revet er det normalt +30m sikt, men det kan også være helt ned i 5m på en del av vrakene som ligger i mangroveskog - sjekk derfor hvert enkelt dykkested om lokale forhold.
Strøm: Litt avhengig av destinasjon, men normalt sett lite med strøm på noen dykk.

Se vår destinasjons video fra Lissenung Island:

© Papua New Guinea Tourism Promotion Authority
    Go To Top