Dykking Guadalupe Island

Spenningssøkende dykkere trekker mot isolerte Guadalupe Island for en eneste grunn; muligheten til å dykke med hvithai! Alle dykkene her finner derimot sted i stengte bur, enten i overflaten eller i nedsenkede bur på normalt rundt 10 meters dyp. 
Guadalupe Island ligger rundt 240 km utenfor kysten av Mexico på Stillehavskysten og er regnet som den ultimate hvithai opplevelsen i verden og langt bedre enn Sør Afrika og Australia. Kun Guadalupe Island kan (nesten) garantere hvithai møter og sammen med sikt på normalt 30-50 meter er dette umulig å slå på kvalitet.

Dykking ved Guadalupe Island
Beste tid for denne destinasjonen: siden dette er en sesongbetont destinasjon gjøres det kun reiser hit i perioden juli – oktober. Juli og august er normalt tiden hvor hannene kjemper for den beste plasseringen og det er sagt at oppførselen er som en gjeng med hormonfylte tenåringer! De mindre hunnene begynner å ankomme I slutten av august og blander seg med hannene. Oktober og november er parringstiden og dette er da de dominante hunnene ankommer senere.
Vanntemperatur; varierer fra måned til måned og de kaldeste månedene er juli-oktober (19-22°C) og stiger i perioden 
Destinasjonen er kjent for: burdykking med hvithai
Ikke så bra for: alt annet
Sikt: normalt vanvittige sikt på 30-50 meter er vanlig.
Strømforhold: siden det er burdykking er strøm ikke et tema.
 

Go To Top