Dykking Belize

Det sies at store gaver kommer i små pakker! Med Belize (det nest minste og mindt befolkede) landet i Mellom Amerika kunne ikke dette vært mer korrekt siden Belize har klart å samle mer opplevelser innenfor landets grenser enn noe annet land i regionen. Inneklemt mellom Mexico og Guatemala og med mer enn 400 øyer (Cays), hvite sandstrender og det lengste korallrevet på den vestlige halvkule, nærmere 300km med kystlinje gjør at Belize er en magnet for dykkere fra hele verden. Når du ikke dykker med nurse-sharks kan du slappe av med eventyrlige Maya ruiner på land, utforske tropisk regnskog - Belize er en av våre fremste destinasjoner i verden.
Dykking i Belize

Beste tid for destinasjonen: Belize er en helårs dykke destinasjon. Februar & mars den tørreste perioden mens mars og ut juni kan ha en del regn. August-oktober er regnet som regntiden og er også den tiden hvor det kan forekomme orkaner. Den beste tiden for å dykke i Belize er fortsatt mars-desember. April-juni er sesong for hvalhai (Placencia) mens oktober & november er parringstiden for groupers.
Vanntemperatur: Meget behagelig hele året på rundt 30ºC på sommeren og rundt 26ºC på vinteren
Destinasjonen er kjent for? hvalhai, koralldykking, det finnes ca 70 typer hardkoraller og rundt 400 fiskearter i farvannet rundt Belize, hai, rokker og veggdykk
Ikke fullt så god for:
Vrak, makro dykking
Sikt: Utenfor barriererevet er sikten upåklagelig og normalt +30m, mens det på innsiden selvsagt vil være under dette.
Strømforhold: Ingen til svak
Se vår destinasjons video fra Belize:
© Aggressor Liveaboards / WayneWorks
Go To Top