dykkebazar
  • IATA
  • RGF
  • LATA
  • VIRKE
  • PATA
  • AP

Aggressor Fleet 

Hele verden under et flagg

Aggressor Fleet har som mål å gi dykkere det sikreste, beste og mest nyskapende liveaboard konseptet som er mulig. Med den aller høyeste komfort på et størst mulig utvalg av fantastiske destinasjoner er de egentlig i mål allerede, men fortsetter å flytte grensene for hva som kan tilbys. Nytt for 2016 er blant annet Roatan Aggressor og Omann Aggressor.

Ombord på Aggressor Fleet sine fartøy får du oppleve det aller ypperste av kundeservice på de mest komfortable dykkebåtene. Et varmt håndkle til å tørke vekk saltvann i ansiktet etter hvert dykk høres kanskje unødvendig ut, men det føles såååå deilig. Med over 15 utvalgte destinasjoner, verden over, kan du velge din neste liveaboard akkurat til din drømme destinasjon.

Aggressor fleet startet i 1984 med sin første farkost , Cayman Aggressor, en supply-båt for of shore-næringen i Mexico Gulfen. 30 år senere og med Dancer Fleet med på laget er tilbudet enormt og med den høyeste standard på alle sine liveaboards. Du får kaffen servert på sengen hver morgen, og tre deilige måltid i restauranten hver dag (snacks er hele tiden tilgjengelig). Drikke er selvfølgelig også inkludert, også lokal vin og øl.

På alle liveaboards med Aggressor blir du møtt på den lokale flyplassen av deres representanter. Alt du behøver å tenke på er å nyte verdens beste dykking, resten blir tatt hånd om. 
 


Honduras & Roatan - Roatan Aggressor
Roatans perfekte beliggenhet ved verdens nest lengste barriererev (som strekker seg fra Yucatan kysten) og ned til Honduras tiltrekker seg et stort spekter av arter og sammen med et lite utforsket korallrev er dette en av Karibias beste dykkereisemål.
Kjent for:
 avsidesliggende undervannsfjell (sea mounts), vrak, endeløse veggdykk, vakre korallrev, skilpadder, moreneål, manta rokker, hvalhai og mye mer

Bahamas Aggressor
Bahamas er en øygruppe på 700 øyer som ligger akkurat der det vestlige Atlanterhavet møter det Karibiske hav. Vannet er utrolig klart og tilbyr dykkere en rekke opplevelser, blomstrende rev, vertikale vegger, vrak, tuneller, haller og blue holes. Hver øy har sin signatur når det kommer til opplevelser. 
Kjent for: Tigerhai, sitronhai, delfiner, diverse rovfisk og et yrende sjøliv.
Velg mellom følgende reiseruter: Emma Cay • Tiger Beach
 


Oman Aggressor
Oman kan tilby uberørte korallrev og med mer enn 1000 ulike registrerte fiskearter er dette et mekka for alle dykkere. Kombinert med et fascinerende landskap på land er dette et meget godt alternativ til tradisjonell dykking i Rødehavet
Kjent for:
hvalhai, knølhval, spermhval, delfiner, manta roler, hai, skilpadder, mobula, mola-mola. Moreneål, tunfisk, hummer og mye spennende makro dykking & vrak
 
Belize Aggressor III
En fantastisk liveaboard destinasjon med mangfold. Belize er kanskje mest kjent for sitt signaturdykk, "Blue Hole". Belize egner seg best med denne form for dykking med mange små Cays (øyer) og variert dykking.
Kjent for: Veggdykk, hai, eagle ray, makro. Meget gode koralldykk og mye variasjon.
 
 


Belize Aggressor IV
En fantastisk liveaboard destinasjon med mangfold. Belize er kanskje mest kjent for sitt signaturdykk, "Blue Hole". Belize egner seg best med denne form for dykking med mange små Cays (øyer) og variert dykking.
Kjent for: Veggdykk, hai, eagle ray, makro. Meget gode koralldykk og mye variasjon.
 
 
Caño Island, Costa Rica
Okeanos Aggressor I
Caño Island er en nasjonalpark og en utrolig grønn og frodig naturperle, fargerike koraller. Det meste av dykkingen er mellom 10-30m med generelt sikt opp mot +25-30m. 
Kjent for: mye hai (inkludert hammerhai), skilpadder. store fiskestimer, meget bra korallrev
 
 


Thailand Aggressor - North Andaman Sea
En lett destinasjon å dykke og vi tar deg med til de berømte Similan Islands. Til tider kan det være ekstremt mange dykkere.
Kjent for: Hvalhai, manta, leopard sharks, silver tip reef sharks, veggdykk og over 500 arter med harde og bløte koraller.
  
 
Cayman Islands - Cayman Aggressor IV
Krystallklart og varm vann  har gjort at Cayman Islands til et av Karibias mest populære dykkereisemål. Oppdag de mange korallveggene og vrakene på Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman.
Kjent for: hai, skilpadder, eagle rays, stingrays, vrak, hummer, veggdykk og gode koraller.
 


Costa Rica, Cocos Island - Okeanos Aggressor  II
Trenger egentlig ikke noen presentasjon! Cocos Island er "The Holy Grail" for dykkere sammen med Galapagos & Palau. Destinasjon for deg som liker STORE ting og MYE av dette. Uten tvil et av de ypperste dykkedestinasjoner i verden
Kjent for: store stimer med hammerhai, hvalhai, White-tip sharks, Giant Frogfish, skilpadder. Obs! sterk strøm og krevende dykkeforhold
 

Costa Rica, Cocos Island 
Okeanos Aggressor I

342 nautiske mil utenfor kysten av Costa Rica ligger Cocos Island. Enorme undersjøiske fjell, dramatisk natur tiltrekker seg stor fisk og ikke minst MYE fisk.
Erklært nasjonalpark og del av UNESCOs bevaringsliste fra 1992.
Kjent for: store stimer med hammerhai, hvalhai, White-tip sharks, Giant Frogfish, skilpadder. Obs! sterk strøm og krevende dykkeforhold. 
 


Cuba, The Queens Gardens
Jardines Aggressor I
En unik muilghet til å dykke det som av mange er regnet som Karibias svar på Galapagos. Jardines er et 150 nautiske mil langt mangrove og korallsystem som faktisk utgjør det 3.lengste revsystemet i verden, og ingen kommersiell fisking er tillatt.
Kjent for:
 veggdykk, vrak, hai, skillpadder, hammerhai kan til tider dukke opp i tillegg til Leopard og bullsharks. 
 
Fiji Islands - Fiji Aggressor I 
Underestimerte Fiji er et sydhavsparadis under vann! Du vil kunne dykke på noen legendariske steder som f.eks Nigali Pass og Koro Island. Dette er et mekka for vidvinkel fotografering.
Kjent for: fantastiske bløtkoraller, hai, skilpadder, klovnefisker, veggdykk og gode makroforhold
 
 


Ecuador & Galapagos Islands
Galapagos Aggressor III
 
Dette er en av de destinasjonene som sammen med Raja Ampath, Cocos Island og Palau ikke trenger noen introduksjon. Dette er den absolutte favoritten til alle som dykker og er vårt undervanns Mekka som alt måles opp mot.
Kjent for: store stimer med hammerhai, manta rokker, enorme mengder fisk, sjøiguana, sel og delfiner er bare noe av det du vil kunne oppleve.
 
 
Indonesia - Indo Aggressor
En noe krevende destinasjon med forholdsvis kaldt vann og sterke understrømmer. Kun for erfarne dykkere. Spektakuære forhold under vann gjør Komodo nasjonalpark til en av våre favoritter i ikke barne Indonesia men i Asia.
Kjent for: komodoøglene (på land), fargerike korallrev og mye undervannsliv.
 
Velg mellom følgende reiseruter: Komodo National Parkt • Forgotten Islands
 


Kona (Hawaii) - Kona Aggressor II
Over 20% av artene du vil se rundt Hawaii finnes faktisk ikke noe annet sted i verden inkludert uante ulike Butterfly fish og Angelfish. Unike nattdykk med manta rokker er et av trekkplastrene på denne reisen.
Kjent for: Hawaian Lionfish, delfiner, skilpadder, manta, frogfish, ål, knølhval kan også observeres (nov-feb)
  

Maldives Aggressor II
Maldivene er etter Rødehavet en av våre mest populære destinasjoner, og det er lett å forstå hvorfor. Kritthvite strender, små palmeøyer og fantastisk dykking og gode priser gjør dette til en sikker vinner.
Kjent for: 
utrolig bra korallrev, Leaffish, bløt koraller, napoleonsfisk, manta, hvalhai, stimer med grå revhai, skilpadder
 
Velg mellom følgende reiseruter: Best of Maldives • Far South AtollsEgypt - Red Sea Aggressor 
Lett tilgjengelig, upåklagelig sikt og med over 1000 ulike registrerte fiskearter (20% av disse kan du ikke se noe annet sted i verden). Kan dykkes hele året gjør det enda lettere.
Kjent for: Hammerhai, delfiner, WW2 vrak, bløt koraller, og mangfoldig undervannsliv.
Velg mellom følgende reiseruter: Brothers, Daedalus & Elphinstone • St. John & Daedalus
 

Palau, Micronesia - Palau Aggressor II
En av våre med populære destinasjoner og verdt hver enste krone. Signatur dykkene er selvsagt Silas Tunner og Blue Corner
Kjent for: Gray reef sharks, white tip, manta, mandarin fisk, WW2 vrak (fly og båter), jellyfish lake, krokodiller, blekksprut, grotter, tunneller, urtolig sikt -/+40m er ikke uvanlig
 Raja Ampath Aggressor (Indonesia)
Denne regionen har over 40% flere arter enn noe annet sted i verden! Raja Ampath er i en særklasse for de som ønsker bilder og elsker variasjon og ikke minst makro dykking.
Kjent for: sitt mangfold av arter, nakensnegler og enorme fiskestimer, manta, hard og bløte koraller.
 
Velg mellom følgende reiseruter: Raja Ampat • Banda Sea • Derawan Islands & Triton Bay

Cuba, The Queens Gardens
Jardines Aggressor II
En unik muilghet til å dykke det som av mange er regnet som Karibias svar på Galapagos. Jardines er et 150 nautiske mil langt mangrove og korallsystem som faktisk utgjør det 3.lengste revsystemet i verden, og ingen kommersiell fisking er tillatt.
Kjent for:
 veggdykk, vrak, hai, skillpadder, hammerhai kan til tider dukke opp i tillegg til Leopard og bullsharks.