dykkebazar
  • IATA
  • RGF
  • LATA
  • VIRKE
  • PATA
  • AP

Aggressor Fleet 

Hele verden under et flagg

Aggressor Fleet har som mål å gi dykkere det sikreste, beste og mest nyskapende liveaboard konseptet som er mulig. Med den aller høyeste komfort på et størst mulig utvalg av fantastiske destinasjoner er de egentlig i mål allerede, men fortsetter å flytte grensene for hva som kan tilbys. Nytt for 2016 er blant annet Myanmar & Sri Lanka 7 dagers liveaboard.

Ombord på Aggressor Fleet sine fartøy får du oppleve det aller ypperste av kundeservice på de mest komfortable dykkebåtene. Et varmt håndkle til å tørke vekk saltvann i ansiktet etter hvert dykk høres kanskje unødvendig ut, men det føles såååå deilig. Med over 15 utvalgte destinasjoner, verden over, kan du velge din neste liveaboard akkurat til din drømme destinasjon.

Aggressor fleet startet i 1984 med sin første farkost , Cayman Aggressor, en supply-båt for of shore-næringen i Mexico Gulfen. 30 år senere og med Dancer Fleet med på laget er tilbudet enormt og med den høyeste standard på alle sine liveaboards. Du får kaffen servert på sengen hver morgen, og tre deilige måltid i restauranten hver dag (snacks er hele tiden tilgjengelig). Drikke er selvfølgelig også inkludert, også lokal vin og øl.

På alle liveaboards med Aggressor & Dancer Fleet blir du møtt på den lokale flyplassen av deres representanter. Alt du behøver å tenke på er å nyte verdens beste dykking, resten blir tatt hånd om. 
 

Alor Archipelago; East Flores
Komodo Dancer
Av mange regnet som et av de beste undervannsdestinasjonene i Indonesia. Alor regionen og øyene her er små vulkanske øyer øst for Flores Island (Maumere).
Kjent for: veggdykk fjell, grotter, svart sand, korall hager og utmerket makro dykking.


Bahama Islands
Carib Dancer
Bahamasøyene  har alt som skal til for å lage en perfekt ukes dykking. Små øyer (Cays) og sandbanker over et asurblått hav venter.
Kjent for: hai, eagle og stingrays, vekkdykk, gode korallrev og mangfold & noe makro


Tiger Beach, Grand Bahama Island
Carib Dancer
Dette området er sjelden besøkt og du får muligheten til å oppleve en del av fantastiske Bahamas og oppleve hgvorfor dette fortsatt er et av verdens beste steder for liveaboard dykking.
Kjent for: Tiger & Lemon sharks, delfiner og gode korallrev.


Belize
Belize Aggressor III
En fantastisk liveaboard destinasjon med mangfold. Belize er kanskje mest kjent for sitt signaturdykk, "Blue Hole". Belize egner seg best med denne form for dykking med mange små Cays (øyer) og variert dykking.
Kjent for: Veggdykk, hai, eagle ray, makro. Meget gode koralldykk og mye variasjon.


Belize Aggressor III & IV
En fantastisk liveaboard destinasjon med mangfold. Belize er kanskje mest kjent for sitt signaturdykk, "Blue Hole". Belize egner seg best med denne form for dykking med mange små Cays (øyer) og variert dykking.
Kjent for: Veggdykk, hai, eagle ray, makro. Meget gode koralldykk og mye variasjon.


Caño Island, Costa Rica
Okeanos Aggressor
Caño Island er en nasjonalpark og en utrolig grønn og frodig naturperle, fargerike koraller. Det meste av dykkingen er mellom 10-30m med generelt sikt opp mot +25-30m.
Kjent for: mye hai (inkludert hammerhai), skilpadder. store fiskestimer, meget bra korallrev


Thailand Aggressor - Myanmar
Myanmar kan tilby uberørt dykking og er på full fart til å ta over for Similanøyene i Thailand som Sørøst Asias ypperste dykkedestinasjon - få med deg denne utrolige dykkingen før det er for sent.
Kjent for:
Caverns, manta, leopardhai, tunfisk, Harlequin Ghost Pipe Fish, tuneller og ulike revhai arter og bløt koraller.


Cayman Islands
Cayman Aggressor IV
Krystallklart og varm vann  har gjort at Cayman Islands til et av Karibias mest populære dykkereisemål. Oppdag de mange korallveggene og vrakene på Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman.
Kjent for: hai, skilpadder, eagle rays, stingrays, vrak, hummer, veggdykk og gode koraller.

Costa Rica, Cocos Island
Okeanos Aggressor
Trenger egentlig ikke noen presentasjon! Cocos Island er "The Holy Grail" for dykkere sammen med Galapagos & Palau. Destinasjon for deg som liker STORE ting og MYE av dette. Uten tvil et av de ypperste dykkedestinasjoner i verden
Kjent for: store stimer med hammerhai, hvalhai, White-tip sharks, Giant Frogfish, skilpadder. Obs! sterk strøm og krevende dykkeforhold.


Costa Rica, Cocos Island
Okeanos Aggressor I

342 nautiske mil utenfor kysten av Costa Rica ligger Cocos Island. Enorme undersjøiske fjell, dramatisk natur tiltrekker seg stor fisk og ikke minst MYE fisk.
Erklært nasjonalpark og del av UNESCOs bevaringsliste fra 1992.
Kjent for: store stimer med hammerhai, hvalhai, White-tip sharks, Giant Frogfish, skilpadder. Obs! sterk strøm og krevende dykkeforhold.

Cuba, The Queens Gardens
Jardines Aggressor
En unik muilghet til å dykke det som av mange er regnet som Karibias svar på Galapagos. Jardines er et 150 nautiske mil langt mangrove og korallsystem som faktisk utgjør det 3.lengste revsystemet i verden, og ingen kommersiell fisking er tillatt.
Kjent for: veggdykk, vrak, hai, skillpadder, hammerhai kan til tider dukke opp i tillegg til Leopard og bullsharks.
Dominican Republic
Turks & Caicos Aggressor II
Dette er IKKE en dykkereise men kun for muligheten til å svømme og snorkle med knølhval (et av få steder i verden hvor dette er mulig. Sesongen er 24 januar til 4. april 2015 (datoer for 2016 og 2017 er ennå ikke klare, men vil da være i samme tidsrom)
Kjent for:
snorkling og bading med knølhval

Fiji Islands
Fiji Aggre4ssor I

Underestimerte Fiji er et sydhavsparadis under vann! Du vil kunne dykke på noen legendariske steder som f.eks Nigali Pass og Koro Island. Dette er et mekka for vidvinkel fotografering.
Kjent for: fantastiske bløtkoraller, hai, skilpadder, klovnefisker, veggdykk og gode makroforhold
Ecuador & Galapagos Islads
Galapagos Aggressor III

Dette er en av de destinasjonene som sammen med Raja Ampath, Cocos Island og Palau ikke trenger noen introduksjon. Dette er den absolutte favoritten til alle som dykker og er vårt undervanns Mekka som alt måles opp mot.
Kjent for: store stimer med hammerhai, manta rokker, enorme mengder fisk, sjøiguana, sel og delfiner er bare noe av det du vil kunne oppleve.

Indonesia, Komodo Islands
Indo Aggressor
En noe krevende destinasjon med forholdsvis kaldt vann og sterke understrømmer. Kun for erfarne dykkere. Spektakuære forhold under vann gjør Komodo nasjonalpark til en av våre favoritter i ikke barne Indonesia men i Asia.
Kjent for: komodoøglene (på land), fargerike korallrev og mye undervannsliv.

Kona (Hawaii)
Kona Aggressor II

Over 20% av artene du vil se rundt Hawaii finnes faktisk ikke noe annet sted i verden inkludert uante ulike Butterfly fish og Angelfish. Unike nattdykk med manta rokker er et av trekkplastrene på denne reisen.
Kjent for: Hawaian Lionfish, delfiner, skilpadder, manta, frogfish, ål, knølhval kan også observeres (nov-feb)

The Maldive Islands
Maldives Aggressor

Maldivene er etter Rødehavet en av våre mest populære destinasjoner, og det er lett å forstå hvorfor. Kritthvite strender, små palmeøyer og fantastisk dykking og gode priser gjør dette til en sikker vinner.
Kjent for:
utrolig bra korallrev, Leaffish, bløt koraller, napoleonsfisk, manta, hvalhai, stimer med grå revhai, skilpadder
Myanmar
Thailand Aggressor

Denne dykketuren går fra Phuket og tar med seg Similan Islands og inn i den sørlige delen av Myanmar til bl.a Black Rock, North & South Twin.
Kjent for:
Manta, leopard shark, silvertip reef shark,  black tip shark, tunfisk, harlequin ghost pipe fish, tunneller, grotter, veggdykk og over 500 arter koraller.
Palau, Micronesia
Palau Aggressor II
En av våre med populære destinasjoner og verdt hver enste krone. Signatur dykkene er selvsagt Silas Tunner og Blue Corner
Kjent for: Gray reef sharks, white tip, manta, mandarin fisk, WW2 vrak (fly og båter), jellyfish lake, krokodiller, blekksprut, grotter, tunneller, urtolig sikt -/+40m er ikke uvanlig.
Sri Lanka
Sri Lanka Aggressor

På Sri Lanka tilbyr også Aggressor Tech dykking for første gang. Båten vil ha 2 ulike avganger delt mellom tech dykking og vanlig dykking. Turene går både på øst og vestkysten av Sri Lanka.
Kjent for: hvalspotting med inntil 8 arter oppdaget, vrakdykk,
, delfiner, korallrev, makro og store fiskestimer
Pulau Weh, Indonesia
Thailand Aggressor
Pulau Weh ligger utenfor spissen av Sumatra og er en dramatisk øy utenfor allfarvei. Dykking i verdensklasse venter og her får du det beste som er å se i Andamanhavet.
Kjent for: Hvalhai, manta, gray reef sharks, silvertip sharks, eagle ray, skilpadder, store fiskestimer, veggdykk
Raja Ampath, Indonesia
Raja Ampath Aggressor (NEW)
Denne regionen har over 40% flere arter enn noe annet sted i verden! Raja Ampath er i en særklasse for de som ønsker bilder og elsker variasjon og ikke minst makro dykking.
Kjent for: sitt mangfold av arter, nakensnegler og enorme fiskestimer, manta, hard og bløte koraller.
Egypt
Red Sea Aggressor
Lett tilgjengelig, upåklagelig sikt og med over 1000 ulike registrerte fiskearter (20% av disse kan du ikke se noe annet sted i verden). Kan dykkes hele året gjør det enda lettere.
Kjent for: Hammerhai, delfiner, WW2 vrak, bløt koraller, og mangfoldig undervannsliv.
Thailand
Thailand Aggressor

En lett destinasjon å dykke og vi tar deg med til de berømte Similan Islands. Til tider kan det være ekstremt mange dykkere.
Kjent for: Hvalhai, manta, leopard sharks, silver tip reef sharks, veggdykk og over 500 arter med harde og bløte koraller.


Turks & Caicos Islands
Turks & Caicos Aggressor II
Vårt mest behagelige reisemål. Paradisøyer, sandbanker og perfekte dykkerforhold gjør disse øyene til en av våre favoritter i denne delen av verden. 

Kjent for: Veggdykk (deep blue abyss), mye makro muligheter, gigantiske svamper, daler og sprekker, fantastiske korallformasjoner.